BLOG

Personalizirani pokloni za poslovne partnere za kraj godine

poslovni pokloni promopoint

Personalizirani pokloni za poslovne daju vam priliku da na kraju godine iskažete poštovanje klijentima, poslovnim partnerima ili zaposlenicima. Izgradite povjerenje, postanite povezaniji i poklanjanjem korisnih poslovnih poklona stvorite bliskost i učvrstite svoje poslovne veze! 

Set za kavu

Ovaj poklon će iznimno razveseliti osobe koje jako vole kavu. Idite korak dalje i dodajte njihovo ime ili lijepu personaliziranu poruku koja će ih podsjetiti na vas i vaš brend. Personalizirani poslovni pokloni primatelju pružaju dosita poseban osjećaj. Razveslite ih brigom i pažnjom koju ćete posvetiti svakom detalju.

Personalizirani pokloni za poslovne koji vole uživati

Set za koktele možete iskoristiti za poslovne domjenke, a kokteli mogu biti bezalkoholni ili alkoholni. Ili ovaj set možete pokloniti klijentima i poslovnim partnerima koji su veliki ljubitelji zanimljivih kombinacija pića.

Set kuhinjskog pribora

Iznenadite klijente koji vole kuhati! Dodatno ih oduševite i personalizirajte set. Trud će se isplatiti, a oni će imati koristan i praktičan podsjetnik na vaš brend.

Foto okvir od bambusa

Probudite emocije i kreativnost kod vaših poslovnih kontakata. Razveselite ih personaliziranim  foto okvirom od bambusa koji će držati na svom stolu. Personalizirani pokloni za poslovne trebaju biti korisni i praktični, nešto što će često i rado koristiti. Ovaj okvir će im biti poseban podsjetnik na vas i vaše poslovanje.

Izaberite Zimske poslovne poklone koje ćete i sami poželjeti!