BLOG

Promotivni poslovni pokloni za kraj godine

Promotivni poslovni pokloni

Promotivni poslovni pokloni predivan su način da klijentima i suradnicima zahvalite na još jednoj uspješnoj godini. Izaberite koristan i praktičan poslovni poklon koji će vaši suradnici i klijenti rado koristiti. Dodajte svoj logotip ili personaliziranu poruku za savršen dojam!

Svijeća i božićni stalak

Ukrasite dom vaših klijenata mirisnom svijećom od vanilije koja će unijeti toplinu, dok drveni ukrasni stalak u obliku zvijezde će savršeno pristajati tijekom cijele godine.

Promotivni poslovni pokloni - praktični podmetači

Dok se pije kakao, kuhano vino ili gin ovi praktični podmetači će biti jako korisni. Savršen su dodatak druženjima i lijepim trenutcima provedenim s prijateljima. Dodajte personaliziranu poruku i svoj logotip za još ljepši dojam. Promotivni poslovni pokloni poput ovoga se rado koriste cijele godine!

Promotivni poslovni pokloni za lijepe trenutke

Razveselite poslovne kontakte ovim simpatičnim i korisnim čašama. Svaki Božić će vas se sjetiti s radošću i uz to sjećanje će vezati lijepe emocije. Za kraj godine odaberite nešto korisno, praktično i nešto što će vašim klijentima i partnerima biti lijepa uspomena na vas.

Božićni ukrasi za cijelu obitelj

Poklonite predivan i koristan set od 6 božićnih ukrasa koje se mogu staviti na bor. Predivna su dekoracija za svaki dom koja će unijeti duh Božića u svaku prostoriju. Posebno zapakirani u kutiju s vašim logotipom prenijet će najljepše blagdanske želje vašim suradnicima i klijentima.

Izaberite poseban poslovni paket za svoje suradnike i klijente!