BLOG

Savršeni poslovni pokloni za kraj godine

Savrseni poslovni pokloni promopoint

Savršeni poslovni pokloni dolaze s vašim logotipom i na najbolji način prenose vaše dobre želje!

Luksuzan set za viski

Ostvarite povezanost s poslovnim partnerima ili klijentima. Poklonite im koristan set za viski koji je ujedno i eko proizvod jer je poklon kutija izrađena od bambusa. Uljepšajte blagdane svojim poslovnim kontaktima s personaliziranim poslovnim poklonom poput ovoga. Idelan poklon za žene i muškarce koji uživaju u viskiju.

Savršeni poslovni pokloni za žene

Budite darežljivi ovih blagdana i potražite poslovni poklon koji je idealan za vaše klijentice i suradnice. Savršen dar za žene je kutija za nakit izrađena od bambusa. Razveselite ih i pokažite im koliko ih cijenite. Djela govore više nego riječi, a savršeni poslovni pokloni neka imaju vaš logotip!

Set za posluživanje sira

Ne znate što biste poklonili? Poklonite nešto korisno i praktično poput seta za posluživanje sira. Potaknite poslovne partnere ili klijente da se odmore uz čašu vina i elegantno posluženi sir. Podsjetite ih koliko je važno uživati u malim stvarima.

Nije samo okvir…

Iznenadite poslovnog partnera okvirom za sliku od bambusa koja ujedno prikazuje vrijeme, temperaturu i vlagu! Ovo je odličan poklon za svaki radni stol. Savršeni poslovni pokloni neka budu s vašim logotipom, praktični i korisni.

Želite li pokloniti nešto drugačije i predstaviti vaš brend na impresivan način? Provjerite što ovaj paket sve sadrži!

Povezane objave