BLOG

Eko poslovni pokloni: posadite sjeme uspješne suradnje

eko poslovni pokloni promopoint

Eko poslovni pokloni odlična su prilika da brendirate proizvode koji govore o vašim dobrim namjerama! Darivanje je izvrstan način da svojim klijentima, zaposlenicima i partnerima prenesete svoju iskrenu zahvalnost. Ekološkim poklonima pokazujete svoju osviještenost o važnosti očuvanja planeta i svoju podršku zaštiti okoliša. Neka vaš uspjeh ne ide na štetu društvene i ekološke odgovornosti uz ove poslovne poklone koji svjedoče o vašoj brizi za budućnost!

Posadite post-it papiriće

Brendirajte promotivni set od 50 ljepljivih papirića sa sjemenom divljeg cvijeta i potaknite na stvaranje što manje otpada. Dodajte svoj logotip ili posebnu poruku na ovaj jedinstven i nezaboravan poklon. Sjeme se nalazi u koricama bloka, a upute za sadnju pronaći ćete na koricama bloka.

Eko poslovni pokloni - bacite kocku i posadite bor

Potaknite svoje partnere na prihvaćanje održivog načina života uz ovaj neobičan poklon koji uključuje sjemenke bora (pinus nigra). Darivanje ekoloških poklona može biti uistinu posebno iskustvo za primatelja. Dakle, ako se pitate kako započeti novi trend darivanja koje vraća Zemlji, ovo je pravi način!

Izaberite promotivne boce za vodu za učinkovitu promociju!

Ispišite bilježnicu i zasadite drvo

Održivi pokloni mogu se personalizirati vašim logotipom tako da se povezuju s vašom marketinškom strategijom, a istovremeno poboljšavaju imidž vašeg brenda. Ova promotivna eko bilježnica ima sjemenke bora (pinus nigra) koje planetu daju novi život. Stablo će narasti oko 30 cm godišnje i sa svakim centimetrom će pomoći očuvati naš planet!

Označite vrijeme za promjenu

Djela govore više od riječi! Ekološki pokloni vaš brend izdvajaju od ostalih i svjedoče koliko ste spremni odgovorno ulagati u zaštitu okoliša. Ovaj održivi označivač stranica sadrži sjemenke bora (pinus nigra) koje našem planetu vraćaju novi život, a vama pomaže izgraditi svijet u kojem se otpad smanjuje u korist svih nas.