BLOG

Poslovni ruksak s tiskom vašeg logotipa koji štiti od krađe

Poslovni ruksak s tiskom promopoint poslovni pokloni

Poslovni ruksak s tiskom vašeg logotipa osigurat će vam veliku vidljivost i garantirano dobru promociju. Bobby ruksaci protiv krađe su moderni, korisni i praktični. Ovo su pokloni koji će vašim klijentima, partnerima i suradnicima na najbolji način pokazati koliko brinete o njihovoj sigurnosti i dobrobiti.

Poslovni ruksak s tiskom vašeg logotipa uz moderan dizajn

Ovo je ruksak koji pruža sigurnost za vaše klijente i planet. Dizajn protiv krađe i skriveni džepovi proizvedeni su najnovijom AWARE ™ tehnologijom. Svaki Bobby Soft ruksak štedi 22l vode i izrađen je od 37 plastičnih boca. Razmišljajte i poklanjajte ekološki uz ruksak koji će vam osigurati veliku vidljivost logotipa.

Pravi vjesnik proljeća

Bobby Spring je nova linija premium ruksaka protiv krađe modernog dizajna. Ovaj model pomoći će vam da se krećete sigurno i bezbrižno na putu do posla ili na putovanju. Na ovaj ruksak ćemo otisnuti vaš logotip i imat ćete priliku pokloniti originalan i praktičan poslovni poklon koji će oduševiti vaše poslovne partnere i klijente.

Moderan poslovni ruksak s tiskom otporan na krađu

Nova generacija ruksaka sa zaštitom od krađe vašim klijentima i suradnicima pružit će osjećaj sigurnosti. Omogućit će im bezbrižnost na putovanju ili u vožnji javnim prijevozom. U svakom trenutku će znati kako su im stvari sigurne i zaštićene zahvaljujući vama i vašem brendu. Poslovni ruksak s tiskom vašeg logotipa uvijek će ih podsjećati na to koliko vam je stalo da se u svakom trenutku osjećaju zaštićeno.

Istražite cijelu ponudu Bobby ruksaka protiv krađe!