BLOG

Najbolji poslovni pokloni za uspješnu promociju!

Promopoint Najbolji poslovni pokloni

Najbolji poslovni pokloni su korisni i praktični pokloni koji će vam osigurati uspješnu promociju! Uz dodatak vašeg logotipa postat će odlični ambasadori vašeg brenda.

 

Učinkovita promocija kroz cijelu godinu

Boce za vodu sa svakim korištenjem osiguravaju promociju vašeg brenda i poslovanja. Izaberite bocu napravljenu od nehrđajućeg čelika koja će držati će vaše napitke hladnima do 15 sati, a toplima do 5 sati. Savršen promo proizvod za sve prilike!

Najbolji poslovni pokloni za svaki dan

Promotivna termo boca atraktivnog izgleda od nehrđajućeg čelika sa filterom za čaj oduševit će sve ljubitelje toplih napitaka. Boca predstavlja lijep poslovni poklon na koji možemo otisnuti ili ugravirati vaš logotip ili promotivnu poruku. Najbolji poslovni pokloni koriste se cijele godine!

Nezaobilazan ljetni rekvizit

Promotivna torba za plažu ili kupovinu s ručkama od špage će zbog velike površine za tisak logotipa biti odličan proizvod za promociju vaše tvrtke ili branda. Moguće je otisnuti logotip ili promotivnu poruku s obje strane i tako dodatno istaknuti vaš brend.

Eko boca za napitke

Reklamna staklena boca s neoprenskom navlakom u raznim bojama odličan je način da smanjite upotrebu plastike. Potaknite na ekološko razmišljanje i poklonite staklenu bocu koja se može koristiti cijele godine i u svakoj prilici.

Poklon koji se nosi uvijek

Promotivni sklopivi kišobran s automatskim otvaranjem i ručnim zatvaranjem zbog svoje velike površine pomoći će vam istaknuti vaš logotip. Svjedoci smo klimatskih promjena i čestih iznenadnih pljuskova. Zato je kišobran odlično ulaganje u promociju jer nam treba cijele godine.

Promovirajte ekologiju i smanjite upotrebu plastike

Promotivni pamučna torba od mješavine pamuka i recikliranog poliestera ima ručke i pomoću špagica se jednostavno može pretvoriti u ruksak. Vrećice su uvijek rado korišten eko promotivni poklon s velikom površinom za tisak vašeg logotipa.

Izaberite promotivne proizvode za ured!