BLOG

Ljetni poslovni pokloni za poslovne partnere

Promopoint Ljetni poslovni pokloni

Ljetni poslovni pokloni za poslovne partnere oduševit će i muškarce i za žene. Ovi korisni promotivni poslovni pokloni su must have. Olakšat će uživanje u najtoplijem godišnjem dobu. Idealna je prilika da poklonite nešto što će se koristiti svako ljeto iznova.

 

Rashladna torba u borbi protiv vrućine

Funkcionalna i praktična rashladna torba je idealni promotivni artikl za bilo kakav oblik izleta u gradu ili prirodi. Zahvaljujući velikoj površini, pobrinut će se za veliku vidljivost vašeg logotipa ili promotivne poruke, isto tako neće vam nedostajati mjesta unutar torbe.

Ljetni poslovni pokloni za vruće dane

Na velikim vrućinama važno je unositi dovoljno tekućine. U tome će vam pomoći prigodni poslovni poklon – boca s odjeljkom za voće od tritan materijala, bez BPA. Ljeti je uz voće najbolje dodati i par kockica leda kako bi osvježenje bilo potpuno. Smanjite upotrebu jednokratne plastike i poklanjajte ekološki!

Poklon koji se nosi cijele godine

Što pokloniti svom poslovnom partneru? Želite originalni poslovni poklon? Zašto ne poklon koji se može nositi cijelu godinu?

Osigurajte svom brendu vidljivost i prepoznatljivost uz sunčane naočale s prozirnim okvirom. Uz njih poklonite i custom made kutiju koja je u cijelosti izrađena po mjeri. Odaberite dizajn koji privlači poglede i koji će svatko poželjeti!

Za ugodno ležanje na plaži

Sklopiva ležaljka je savršen ljetni artikl za plažu u kojem mogu uživati i žene i muškarci. Ova lagana i prijenosna ležaljka napravljena je d 600D poliestera, s čvrstim metalnim okvirom i naslonom. S vanjske strane nalazi se pretinac s patentnim zatvaračem u koji se mogu pospremiti sve potrebne stvari. Ležaljka ima pričvršćene naramenice kako bi se sklopljena mogla jednostavno nositi.

Izaberite moderne poslovne poklone za uspješnu promociju!