BLOG

Promotivni pokloni za uživanje u ljetu

Promopoint Promotivni pokloni za uživanje

Promotivni pokloni za uživanje u ljetu pokazat će vašim klijentima i suradnicima da znate kako im uljepšati i olakšati vrijeme odmora. Izaberite korisne i praktične poklone koji će im omogućiti uživanje u ljetnim mjesecima!

Zaštita od sunca s vašim logotipom

Promotivna šilterica s 5 panela od organskog pamuka pružit će toliko potrebnu zaštitu od sunca. Osim što će pomoći spriječiti štetni utjecaj sunca, ova kapa je idealan dodatak svakoj ljetnoj kombinaciji. Širina kape se može prilagoditi i tako zaštititi i velike i male.

Promotivni pokloni za uživanje na otvorenom

Ruksak sa špagicama izrađen je od certificiranog organskog pamuka i može se nositi cijele godine. Praktičan  je i funkcionalan poklon koji nudi veliku površinu za tisak vašeg logotipa ili poruke.

Vječna klasika nosiva cijele godine

Sunčane naočale su nezaobilazan ljetni rekvizit, a njihova prednost je što će se nositi cijele godine. Ovaj klasičan okvir sa staklima koja imaju UV zaštitu možemo brendirati vašim logotipom. Savršena promocija za ljetne festivale i evente.

Poklon bez kojeg se ne može

Što je ljeto bez velikog ručnika za plažu? Apsolutno jedan od najvažnijih rekvizita za ljeto je zasigurno ovaj ručnik od reciklirane tkanine. Na vama je samo da izaberete boju i poziciju vašeg logotipa. Poklon koji će vas promovirati na svim plažama!

Samo opušteno!

Prednost viseće stolice kao poslovnog poklona je što se će se cijela obitelj veseliti takvom daru, a osobito djeca. Ovo je poklon koji će se sigurno koristiti, a uz vaš logotip postat će trajni podsjetnik na lijepe trenutke i uživanje!

Izaberite najbolje poslovne poklone za uspješnu promociju!