BLOG

Kreativni poslovni pokloni kada želite biti zamijećeni

Kreativni poslovni pokloni promopoint

Kreativni poslovni pokloni će oduševiti vaše poslovne partnere, klijente ili zaposlenike. Custom made proizvodi ili proizvodi po vašoj želji oduvijek privlače pažnju i osiguravaju vam veliku vidljivost logotipa!

Custom made ruksaci sa špagicama

Praktični ruksaci sa špagicama čest su poklon za školarce koji ih rado koriste svaki dan. Uz veliki izbor gotovih modela na koje možemo aplicirati vaš logo, poklonite nešto sasvim drugačije i izaberite custom made ruksake sa špagicama. Prednost im je velika površina za branding, a samim time i bolja vidljivost vašeg logotipa.

custom made ruksaci

Kreativni poslovni pokloni za veliku vidljivost

Ulaganje u promotivne proizvode predstavlja financijski trošak. Na vama je da mudro odaberete one koji će vam to ulaganje višestruko vratiti poput potpuno personaliziranog kišobrana. Budite kreativni i stvorite wow poslovni poklon koji će svi rado koristiti! Kreativni poslovni pokloni ujedno su korisni, praktični i privlače pažnju gdje god se pojavite!

Ako želite pokloniti promotivni kišobran, neka to bude samo vaš promotivni kišobran jedinstven kao i vaš brend. Izaberite veličinu, oblik drške, dizajn i materijal plašta, hoće li se kišobran automatski ili ručno otvarati i zatvarati. Mogućnosti su mnogobrojne, a vaš kišobran će biti poput nijednog do sada!

custom made promotivni kišobran

Najpopularniji promo poklon

Odlučite se biti malo drugačiji i osmislite super zabavnu kemijsku olovku! Nudimo vam sedam različitih modela promotivnih kemijskih olovaka s klipsom koja ima oblik prema vašim željama. Na kemijske olovke moguće je otisnuti logotip ili promotivnu poruku.

Želite li pokloniti drugačiju, jedinstvenu kemijsku olovku izaberite između 7 različitih modela promotivnih kemijskih olovaka s klipsom koja ima oblik kakav želite. Budite drugačiji i svi će vas zapamtiti!

custom-made promotivne kemijske

Izaberite personalizirane poslovne poklone koji olakšavaju život!