BLOG

Originalni poslovni pokloni za vruće ljetne dane!

promopoint poslovni pokloni rashladne torbe

Originalni poslovni pokloni će se često i rado koristiti u svakoj prilici! Rashladne torbe su nezaobilazan pratitelj kod odlaska na plažu, u prirodi i uvijek kada uz sebe želite imati ohlađeni napitak ili hranu. Lako ćete ih uklopiti u svoje marketinške aktivnosti, a zbog svoje praktičnosti će se uvijek nositi sa sobom. Koristan su i praktičan poslovni poklon koji će vam omogućiti promociju na svakom koraku!

Praktičan za nošenje

Ovaj funkcionalni rashladni ruksak uistinu ide u kategoriju originalni poslovni pokloni! Osigurava da više ne morate birati između ruksaka i rashladne torbe. Sada imate 2 u 1! Držite hranu i piće hladnima dok se krećete u prirodi, boravite na plaži ili se družite na otvorenom. Kapacitet ruksaka je 10 litara i uz njega ćete uvijek biti spremni za sve avanture. Dodavanjem vašeg logotipa osigurat ćemo vam promociju vašeg brenda na velikoj i lako uočljivoj površini!

Originalni poslovni pokloni - eco rashladna torba

Elegantna cooler torba Fargo izrađena je od RPET materijala i pravi je poslovni poklon za eco ljubitelje boravka u prirodi. Velikog je kapaciteta i u nju stane i do 8 limenki. Stavite svoje sendviče u gornji pretinac s patentnim zatvaračima kako bi vam brzo bili pri ruci kada ogladnite i spremni ste za polazak! Ova cooler torba je otpornu na curenje tekućine i jako lako se čisti. Uz dodatak vašeg logotipa postaje savršena za druženja u prirodi!

Birajte pametne poslovne poklone koji brinu o organizmu i okolišu!

Rashladna torba s detaljem od pluta

Boravak u prirodi treba biti što duži i ugodniji. A kada se jave glad i žeđ, dovoljno je samo posegnuti u ovu rashladnu torbu posebnog dizajna uz detalje od pluta. Remen za nošenje će vam omogućiti bezbrižan transport do omiljenog mjesta na otvorenom. Na ovaj poslovni poklon možemo dodati i vaš logotip  koji će vam omogućiti promociju na svakom koraku. Sada je samo potrebno da druženje započne!