BLOG

Ljetni promotivni proizvodi za bolju vidljivost vašeg brenda

ljetni promotivni proizvodi promopoint

Ljetni promotivni proizvodi omogućit će vašim klijentima i partnerima uživanje u najtoplijem godišnjem dobu! Svaki promotivni artikli možemo brendirati vašim logotipom. Osigurajte si promociju na svakom koraku i veliku vidljivost uz ove zanimljive predmete koje će svatko željeti imati sa sobom!

Promocija sa stilom

Na plaži ili na gradskom asfaltu, u javnom prijevozu ili u šetnji gradom, vruće dane će rashladiti drvena lepeza s detaljima od pluta. Dodajte svoj logotip i podsjetite svoje klijente i partere koliko vam je važno da se osjećaju ugodno.

Ljetni promotivni proizvodi za osvježenje

Promotivna boca napravljena od tritan materijala, koji ne sadrži štetan BPA, brine o zdravlju vaših klijenata i partnera i istovremeno štiti okoliš. Njenom upotrebom smanjit će se korištenje jednokratne plastike, a velika površina za branding osigurat će vam učinkovitu promociju.

Izaberite personalizirane poslovne poklone koji olakšavaju život!

Nezaboravan izlet u prirodu

Za potpuno uživanje na otvorenom pobrinut će se košara za piknik koja u sebi sadrži sve potrebno za savršeno isplaniran dan. U košari, koju možemo brendirati vašim logotipom, nalazi se otvarač za boce, žlice, vilice i noževi od nehrđajućeg čelika, 2 keramička tanjura, čaše i salvete.

Inspiracija za ljetne poklone

Kako bi uljepšao ljeto poslovnim partnerima i zaposlenicima, Samsung je u suradnji s našim Promopoint timom izradio ljetni promotivni poklon paket. Brendirana eko torba sadrži bocu za vodu logotipom, kvalitetno ljetno štivo, označivač stranica i kremu za sunčanje.

samsung poslovni pokloni promopoint