BLOG

Promotivni proizvodi za ljeto s tiskom vašeg logotipa

promotivni proizvodi za ljeto

Promotivni proizvodi za ljeto s tiskom vašeg logotipa na kreativan i uočljiv način će povećati vidljivost vašeg brenda. Birajte ljetne artikle koji olakšavaju i uljepšavaju svakodnevicu vašim klijentima, partnerima i zaposlenicima!

Razmišljajte i poklanjajte ekološki!

BE O promotivna boca za vodu izrađena je od šećerne trske i koristan je eko poslovni poklon koji će vam osigurati veliku vidljivost logotipa. Dizajnirana je i izrađena u Nizozemskoj od recikliranih materijala, iznimno laka za nošenje, čišćenje i čuvanje.

Promotivni proizvodi za ljeto s velikom površinom za brendiranje

Promotivna torba je savršena za piknike, dane na plaži ili za kupovinu na tržnici. Izrađena je od eko materijala, a dno torbe sadrži rashladni pretinac za pohranu limenki. Izrađena je od reciklirane plastike i pomoći će smanjiti upotrebu plastičnih vrećica.

Promocija tijekom cijele godine

Sunčane naočale neizostavan su dodatak koji se nosi gotovo cijele godine. Osim što će vam osigurati veliku vidljivost logotipa, ove naočale su eko promotivni poklon od pluta koji će naglasiti vašu brigu za okolišem.

Učinkovita promocija u ljetnim danima

Ljetne aktivnosti i sportovi na vodi traže i drugačije proizvode za promociju. Još uvijek stignete naručiti vodootporne torbe koje će vam osigurati veliku vidljivost logotipa. Možemo ih brendirati prema vašim željama i tako vam osigurati jedinstven i kreativan oblik promocije.

Dizajnirajte brendirane vodootporne torbe za uspješnu promociju!