BLOG

Brendirani poslovni pokloni za sigurno izlaganje suncu!

promopoint brendirani poslovni pokloni

Brendirani poslovni pokloni mogu na kreativan način vašim klijentima i zaposlenicima jamčiti sigurnost na suncu. Ovi promotivni proizvodi su najbolje rješenje i dolaze u toliko oblika, boja i veličina da ih je nemoguće ne primijetiti. A vaš logotip ili poruka neće moći proći nezamijećeno!

Brendirani poslovni pokloni za trajnu promociju

Razlika između klasičnog oglašavanja i promotivnih proizvoda je u tom što je proizvod opipljiv predmet koji vaši klijenti mogu uvijek imati uz sebe. Prošećite svoj logo na plaži, u gradu ili u prirodi. Promotivni šešir vam pruža povoljnu i trajnu reklamu!

Uočljiv brending koji se isplati

Kapa sa šiltom ili popularna “šilterica” postala je nezaobilazan promotivni poklon tijekom ljetnih promocija ili standardni odjevni predmet zaposlenika. Povoljna je, jednostavna za branding i uočljiva, a pružit će vam i veliku vidljivost logotipa.

Promocija i zaštita u jednom

Tražite li zaštitu od sunca dok istovremeno promovirate svoj brend, izaberite reklamni šilt! Uvijek je dobra ideja uz kremu za sunčanje imati i dodatan oblik zaštite od sunca. Šilt je ugodan za nošenje i zaštitit će lice od štetnog utjecaja UV zraka.

Brendiranje po vašoj mjeri!

Svaki put kada netko prošeće s vašom brendiranom šiltericom osigurat će vam promociju na svakom koraku i to bez ikakvog napora. Pustite mašti na volju i s nama stvorite savršenu kapu koja će biti trajni podsjetnik na vas i vaše poslovanje još dugo vremena.

brendirani poslovni pokloni

Potražite ljetne promotivne proizvode za bolju vidljivost vašeg brenda!