BLOG

Ljetni promo proizvodi s vašim logotipom

Ljetni promo proizvodi

Ljetni promo proizvodi po super cijenama čekaju na vas! Brendirajte ih svojim logom i promovirajte svoju tvrtku i usluge tijekom cijelog kolovoza.

Balzam za usne

Savršen promotivan proizvod za promociju tijekom dugih ljetnih dana. Praktičan, cjenovno prihvatljiv, jednostavan za brendiranje. Ovaj promo proizvod svakodnevno se koristi što znači da će vaš logo često biti viđen!

Ljetni promo proizvodi za vruće dane

Torba koja čuva namirnice hladnima posebno se cijeni tijekom vrućih ljetnih dana i zapravo ju je jednostavno brendirati vašim logotipom. Poklanjajte pametno, uložite u kvalitetne proizvode koji će se koristiti dulje vrijeme i kojima ćete povećati prepoznatljivost svog brenda ili tvrtke.

Losion sa zaštitnim faktorom

Budite sigurni da ćete ovaj proizvod u potpunosti podijeliti na ljetnim eventima ili promocijama i u isto vrijeme povećati prepoznatljivost svog brenda! Zaštitni faktor odličan je izbor promo poklona za kolovoz jer šalje poruku da brinete i da vam je stalo.

Promotivan šešir

Još jedan koristan proizvod kojeg možete brendirati svojim logotipom ili promotivnom porukom i tako promovirati svoju tvrtku. Šešir će se često koristiti tijekom sunčanih ljetnih mjeseci, a tijekom svakog korištenja, vaš logo bit će u prvom planu.

Brendirani miris za auto (Out of the box)

Ako želite u potpunosti brendirati proizvod za promociju svoje tvrtke, Out of the box mirisi za auto bit će super izbor za ovu sezonu. Uz mogućnost 3D personalizacije, svoj logo možete maksimalno istaknuti da ostane u podsvijesti ljudi.

Ljetni promo proizvodi

Izaberite posebne poslovne poklone za ljeto!