BLOG

Back to School promo proizvodi za školarce i studente

Back to School promo proizvodi Promopoint

Back to School promo proizvodi pripremit će studente i školarce u povratak u klupe. Pogledajte koji su to proizvodi koji će im olakšati svakodnevicu!

Ruksak za svaki dan

Praktičan poklon kojeg će svatko rado primiti i koji će najbolje promovirati vaš brend tijekom rujna. Još samo trebate odabrati boju ruksaka, dodati svoj logo ili poruku i spremni ste za promociju!

Back to School promo proizvodi za sigurnost u prometu

Želite pokazati drugima da vam je sigurnost u prometu na prvom mjestu? Odaberite dječji reflektirajući prsluk koji je koristan, povoljan i uz kojeg će vaš logo doći do izražaja!

Boca za vodu

Klasičan, ali i dalje jako tražen promotivni proizvod je boca za vodu. Na ovaj način možete povoljno i učinkovito promovirati svoj brend i graditi prepoznatljivost loga dok u isto vrijeme šaljete poruku da vam je stalo do zaštite okoliša. Back to School promo proizvodi  trebaju biti praktični i korisni poput ove boce!

Bojice za vesele crteže

Ako razmišljate o kreativnijem poklonu za povratak u klupe, odaberite promo bojice koje možete personalizirati! Jesen je pred vratima i zato nemojte čekati nego naručite svoje personalizirane poklone!

Izaberite Promotivne poslovne poklone za uživanje u ljetu