BLOG

Zanimljivi poslovni pokloni koji olakšavaju svakodnevicu

Zanimljivi poslovni pokloni promopoint

Zanimljivi poslovni pokloni će sa svakim korištenjem povećati vidljivost vašeg logotipa. Tech gadgeti su idealni jer olakšavaju svakodnevicu i koriste se cijele godine. Nemojte doći u situaciju da ste bez promo poklona onda kada su vam najviše potrebni!

Bežični punjač će svakome dobro doći

Svi smo barem jednom bili u situaciji da moramo obaviti hitni poziv ili poslati mail, a baterija nam je pri kraju. Kako bi vaši klijenti i partneri izbjegli ovakve situacije, poklonite im bežični punjač koji će im olakšati svakodnevicu!

Zanimljivi poslovni pokloni koji se traže

Jeste li se pronašli u situaciji da imate nekoliko uređaja s različitim punjačima? Da ne biste morali nositi sve punjače sa sobom, 6-u-1 punjač je tu da spasi stvar! Dodajte svoj logotip i poklonite ovaj praktičan gadget koji će se uvijek nositi sa sobom i koristiti svaki dan.

Pametni sat koji prati sve što vas zanima

Ako želite nagraditi zaposlenike ili iznenaditi partnere i klijente s poklonom koji će dugo pamtiti, izaberite pametni sat. Pomozite im da paze na svoje zdravlje sa satom koji broji korake, mjeri ritam spavanja, prima pozive i život čini lakšim i zdravijim! Zanimljivi poslovni pokloni izdvojit će vas od konkurencije i bit će korisno ulaganje u vašu promociju. Izaberite one koji će na najbolji način predstavljati vaš brend!

Personalizirane pamučne torbe

Je li itko ikada odbio besplatnu pamučnu torbu? 🙂 Pamučne torbe i vrećice idealne su za razne promocije, konferencije i sajmove. Dodajte vaš logotip i poruku za pravu hodajuću reklamu koja će vaše klijente i suradnike pratiti cijele godine! Nitko im neće moći odoljeti.

platnene torbe

Izaberite korisne poslovne poklone za svaki budžet!