BLOG

Kišobrani s tiskom vašeg logotipa

Kisdobrani s tiskom promopoint

Kišobrani s tiskom poklon su kojim dobivate veliku vidljivost vašeg logotipa. Bilo da odaberete gotovi model na koji ćemo otisnuti vaš logo ili da izradite potpuno personalizirani kišobran, možete biti sigurni da ste uložili u kvalitetnu promociju svog brenda!

Eko sklopivi kišobran

Nagradite vaše zaposlenike i razveselite poslovne partnere savršenim mini automatskim kišobran za hitne vremenske prilike! Poslovni poklon koji je dugotrajan i koristan. S vašim otisnutim logom, osigurat ćete 100% vidljivost vašeg brenda!

Kišobrani s tiskom koji će svi zamijetiti

Iznenadite poslovne partnere kišobranom s automatskim otvaranjem i zatvaranjem! Pokažite da ste eko-friendly izborom korisnog poklona. Gdje god se kišobran otvori, vaš logotip će biti u centru pažnje.

Eko kišobran od pluta

Jeste li znali da pluto ima minimalan ili 0% negativan učinak na okoliš i da je vodootporan? Razveselite svoje klijente unikatnim kišobranom i pomozite okolišu! Poklanjajte ekološki s ovim kišobran koji ima automatsko otvaranje i ručno zatvaranje.

Kišobran s drškom od bambusa

Poklonite kvalitetan, koristan i dugotrajan poklon koji će vaši poslovni partneri i klijenti rado nositi. Zbog velike površine za tisak logotipa kišobran je isplativo i dugoročno ulaganje u promociju vašeg brenda. Osigurajte mjesto u mislima vaših klijenata! 🙂

Personalizirani kišobrani s vašim dizajnom

Poklonite potpuno personalizirane kišobrane koji će biti gotovi u samo 4 tjedna! Nagradite vaše zaposlenike ili iznenadite klijente. Izaberite veličinu, oblik drške, dizajn i materijal plašta i vrstu otvaranja i zatvaranja. Potpuno jedinstven poslovni poklon prilagođen vašim željama!

kisobran s tiskom

Izaberite promotivne boce za vodu s vašim logotipom!