BLOG

Promotivni pribor za vino s tiskom vašeg logotipa

Promotivni pribor za vino

Promotivni pribor za vino s tiskom vašeg logotipa je odličan poklon za sve prigode. Vinski entuzijasti svakako cijene dobru butelju kao poklon. Ono s čim ćete ih dodatno osvojiti je elegantan i uvijek koristan pribor za uživanje u vinu. Takve setove možete poklanjati uz vino, ali i kao samostalan poklon.

Sam svoj sommelier

Ovaj trodijelni set za vino sadrži sve što vam je potrebno za otvaranje i posluživanje vaših omiljenih vina. Sastoji se od vadičepa, rezača folije i prstena za bocu. Pakiran je u luksuznoj poklon kutiji. Ako se odlučite svojim partnerima pokloniti ovaj povoljan, a izvrstan poslovni poklon, vaš logotip možemo ugravirati na otvarač, ili otisnuti na kutiju ili otvaraču.

Promotivni pribor za vino za ljubitelje vina i tehnologije

Moderan električni otvarač za boce zasigurno je savršen poslovni poklon za svakog ljubitelja vina i tehnologije. Odlikuju ga elegantne jednostavne linije i praktično punjenje preko USB kabla. Otvarač ima ugrađenu bateriju, a unutarnji dio svijetli u plavoj boji.

Logotip možemo otisnuti ili ugravirati na otvarač, a za poklon kutiju možemo izraditi potpuno personaliziranu navlaku.

Sve što je potrebno!

Uz ovaj set vina od 4 komada imat ćete sve što je potrebno za otvaranje, posluživanje i čuvanje vaših omiljenih vina. Komplet se sastoji od otvarača vina na zračnu pumpu, rezača folije, čepa za vino s vakuumskom pumpom i lijevka s aeratorom. Pakiran je u luksuznoj poklon tubi na koju možemo otisnuti vaš logotip ili promotivnu poruku. Otvarač za vino moguće je također brandirati. Promotivni pribor za vino pružit će vam dugotrajnu i učinkovitu promociju.

Izaberite kreativne poslovne poklone!

Povezane objave