BLOG

Originalni poslovni pokloni za zdravlje i sigurnost

Originalni poslovni pokloni za zdravlje promopoint

Originalni poslovni pokloni za zdravlje i sigurnosti vaših suradnika idealno su rješenje. U ovim teškim vremenima, klijenti i zaposlenici će cijeniti poslovne poklone od kojih će trenutno imati najviše koristi. S tiskom vašeg logotipa ovi svakodnevni predmeti stvaraju osjećaj odgovornosti kod pojedinca i potiču na čuvanje zdravlja bližnjih i suradnika.

Dvoslojna maska za bolju zaštitu

S obzirom na to da je trenutno obvezno nositi masku za lice na nekim mjestima, dvoslojna zaštitna maska ​​za višekratnu upotrebu nesumnjivo će biti dobrodošla svakom klijentu i zaposleniku. S obzirom na to da je ova maska višekratna, ujedno je to i ekološki pametnije rješenje. Brendirana vašim logotipom, sa svakim nošenjem podsjetit će koliko pazite na zdravlje svojih zaposlenika i klijenata. Originalni poslovni pokloni za zaštitu su najbolje rješenje.

Originalni poslovni pokloni za zdravlje - sterilizator

Uz najmoderniju tehnologiju sada se svakodnevni predmeti mogu sterilizirati u pokretu. Sve što je potrebno napraviti je smjestiti svoje stvari u kutiju, zatvoriti ju i pritisnuti gumb. Na vrhu sterilizatora nalazi se 5W bežični punjač za punjenje mobitela. Svaki zaposlenik će biti zahvalan kada primi ovakav praktični poklon s vašim logotipom u jeku koronavirusa.

Izaberite prigodne poslovne poklone s vašim logotipom!

Alternativa zaštitnim maskama

Višenamjenski šal je izvrsna alternativa onima koji ne mogu dugo nositi masku. Mnogo je ugodniji za dugotrajno nošenje i smanjuje mogućnost dodirivanja lica ili širenja kapljica. Uz dodatak vašeg logotipa ili poruke postaje personalizirani poslovni poklon koji potiče na odgovorno ponašanje.

Bez kontakta, molim!

Promotivni beskontaktni privjesak od mesinga pomaže vam da na beskontaktni način otvorite vrata i koristite površine poput blagajni, dizala ili bankomata. Ovo je vrlo korisno za one koji su stalno u pokretu i nemaju mogućnost stalno prati ruke. Praktičan poslovni poklon koji će sa svakim korištenjem pokazati koliko mislite na sigurnost i zaštitu zdravlja.

Povezane objave