BLOG

Poslovni pokloni za partnere i zaposlenike

Poslovni pokloni za partnere promopoint

Poslovni pokloni za partnere i zaposlenike odličan su način da im zahvalite na uspješnoj suradnji. Želite li pokloniti poslovni poklon koji se može svakodnevno koristiti i tako povećati vidljivost svog logotipa? Imamo baš ono što trebate!

Mini bočica

Praktična i korisna bočica razveselit će vaše klijente i osigurati im topli napitak u hladnim danima! Napravljena je od recikliranog nehrđajućeg čelika, a na vama je da samo izaberete boju i dizajn. Uz vaš logotip nigdje neće proći nezamijećeno!

Poslovni pokloni za partnere od eko materijala

Tražite li eko poslovni poklon koji se može nositi cijele godine? Ruksak uvijek dobro dođe, a zbog velike površine za tisak logotipa, savršen je za brendiranje. Osigurajte veliku vidljivost svog poslovanja u svako doba godine!

Šalica za one u pokretu

Klijenti će vam biti zahvalni na termo šalici koju mogu nositi uvijek i svugdje! Dodatna prednost je što će smanjiti upotrebu jednokratnih čaša i tako doprinijeti očuvanju okoliša. Odaberite svoju najdražu boju i javite nam se za neobavezujuću ponudu.

Poklon koji štiti od kiše

Kada poklonite ovaj eko kišobran, poklanjate promotivni proizvod koji je kvalitetan i osigurava veliku vidljivost vašeg logotipa. Rado će vas se sjetiti svaki put kada ga budu koristili i bit će vam zahvalni što mislite na njih!

Izaberite božićne poklone za poslovne partnere!