BLOG

Lijepi i praktični poslovni pokloni za kraj godine

Poslovni pokloni na kraju godine lijepa su gesta kojom pokazujete svojim partnerima i zaposlenicima da vam je stalo i zahvaljujete im na uspješnoj suradnji.

Odabiri poslovnih poklona za kraj godine razlikuju se od poduzeća do poduzeća, ovisno o djelatnosti, budžetu i željama. Brojni naši klijenti za poklone za kraj godine biraju praktične proizvode koji će svoju upotrebu naći u svakom uredu ili domu. Odabirom takvih poslovnih poklona s otisnutim vašim logotipom ili promotivnom porukom cijele ćete godine biti uz vaše poslovne partnere, a kada god budu koristili poklon sjetit će se od koga su ga dobili.

Poslovni poklon koji je povoljan, lijep i praktičan

Set za čaj Unique sadrži keramičku šalicu, filter za čaj i mini tanjurić u poklon pakiranju s trakicom i etiketom. Ovaj set za čaj uklopit će se u svaki budžet, a jednako dobro funkcionira kao samostalan poklon ili kao dio većeg poklon paketa. Logotip možemo ugravirati na infuzor, odnosno filter za čaj ili možemo brendirati poklon pakiranje u kojem set dolazi.

Za prekrasno aranžirane zakuske

Sva hrana izgledat će sjajno na ovoj Ukiyo bambusovoj kružnoj dasci za serviranje promjera 40 cm. Odavno više nije dovoljno samo narezati delikatese, treba ih znati prezentirati na pravi način. Serviranje na ovoj dasci uz malo mašte impresionirat će i najzahtjevnije goste.

Neka ih uz delikatese dočeka i otisnuta vaša poruka ili logotip, tako ćete biti uz svoje partnere u trenutcima zabave i opuštanja i to godinama!
Za potpuni doživljaj darivanja Ukiyo bambus daska pakirana je u luksuznoj craft kutiji.

Poslovni poklon za podizanje atmosfere

Promotivni set igara 5 u 1 poklon je kojeg će vaši partneri cijeniti, osobito u blagdanskom periodu kada se društva okupljaju oko stola. Nakon obroka idealno je vrijeme da se odmjere snage u zabavnim društvenim igrama – mikadu, kartama, dominu, šahu ili backgammonu.

Ovaj promotivni set igara savršen je za takve trenutke! Dolazi u praktičnoj i lijepoj bijeloj kutiji od borovog drva, što je idealno za tisak logotipa.

Topli napitci gdje god!

Promotivna termosica od nehrđajućeg čelika kapaciteta je 500 ml. Zatvara se na pritisak, a njen poklopac ima funkciju šalice. Termos boca idealan je poslovni poklon na koji možemo otisnuti vaš logotip. Nudi veliku površinu za brendiranje, elegantna je i praktična, a koristit će se za razne namjene godinama.

Poslovni pokloni za kraj godine - pravo je vrijeme za odabir

Povezane objave