BLOG

Moderni poslovni pokloni koji će vaše klijente ostaviti bez daha!

Promopoint Moderni poslovni pokloni

Moderni poslovni pokloni za kraj ljeta i povratak u stvarnost radnog života razveselit će vaš klijente i partnere. Poklonite dizajnersku šalicu, torbu ili ruksak  sa svojim logotipom i olakšajte klijentima i suradnicima povratak na posao.

 

Zanimljiva keramička šalica

Želite li svoj dom ili ured dodatno obogatiti? Dvobojna keramička šalica je detalj koji će vam podignuti atmosferu i učiniti prostor ugodnijim. Dolazi u 5 različitih boja kojima možete obojati unutrašnjost šalice. Osigurajte promociju svog brenda sa svakim korištenjem, a u tome će vam pomoći ovi moderni poslovni pokloni!

Moderni poslovni pokloni - eko dizajnerska torba

Funkcionalna i praktična torba za laptop idealna je za svakodnevni odlazak u ured ili trčanje sa sastanka na sastanak. Zahvaljujući njenoj veličini, moći ćete uz laptop nositi i sve potrepštine gdje god da idete. Izaberite ovu torbu za odličnu vidljivost vašeg logotipa.

Eko dizajnerski ruksak za laptop

Praktičan je za nošenje laptopa, ali i ostalih stvari bez kojih ne možete započeti dan. Stvoren je za one nemirnog duha. Dolazi u 5 različitih boja koje prate svaki stil. Zahvaljujući velikoj površini, pobrinut će se za odličnu vidljivost vašeg logotipa ili promotivne poruke.

Eko ruksak za prijenosno računalo

Moderan i funkcionalan ruksak napravljen za jednostavan pristup stvarima. Zbog svoje prostranosti, savršen je za svaki dan i sve aktivnosti. Svaki ruksak štedi 1257,2 litara vode i njegovim poklanjanjem pomažete osvijestiti druge o važnosti zaštite okoliša.

Izaberite personalizirane poslovne poklone za savršenu promociju!