BLOG

Eko pokloni za školarce i studente

Eko pokloni za školarce i studente Promopoint

Eko pokloni za školarce i studente potaknut će i druge da razmišljaju i poklanjaju ekološki za Back to School sezonu! Poklonite nešto korisno i praktično što će im olakšati i uljepšati akademsku godinu pred njima.

Edukativna igra

Zabavna i edukativna igra bit će idealan poklon za svakog školarca ove jeseni. Još samo dodajte svoj logo i pošaljite poruku drugima da poklanjaju ekološke proizvode! Uz ovu igru će se zabaviti i družiti s prijateljima i obitelji.

Eko pokloni za školarce i studente za svaki dan

Odličan poklon za studente i školarce je ruksak s velikom površinom za tisak. S ovim poklonom možete na jednostavan način izgraditi svijest o svom brendu, a možete biti sigurni da će se vaš logo istaknuti. Eko pokloni za školarce i studente trebaju biti korisni i praktični poput ovog!

Boca za vodu s vašim logotipom

Zaštita okoliša nikada nije bila važnija, a tu poruku možete poslati i ovim poklonom! Pokažite da vodite društveno odgovorno poslovanje dok u isto vrijeme gradite svijest o svom brendu!

Set za pisanje

12-dijelni set za bojanje bit će idealan poklon za svakog školarca. Vaš logo možemo ugravirati ili otisnuti na kutiju, a nakon toga imate sve što vam je potrebno za učinkovitu promociju!

Izaberite posebne ljetne poslovne poklone za veću vidljivost vašeg brenda