BLOG

Najtraženiji Back to Office poslovni pokloni

Najtraženiji Back to Office poslovni pokloni Promopoint

Najtraženiji Back to Office poslovni pokloni olakšat će povratak na posao poslovnim partnerima ili zaposlenicima. Poklonite im nešto korisno s vašim logotipom što će im pomoći da se lakše oproste od ljeta.

Luksuzna bilježnica od kraft papira

Pokažite da vam je stalo do okoliša! Ako ste u potrazi za eko proizvodom koji je moderan, ova bilježnica bit će pun pogodak. Idealna je za crtanje, pisanje i skiciranje, a izrađena je od 100% recikliranog materijala.

Najtraženiji Back to Office poslovni pokloni s vašim logotipom

Uz bilježnicu, pisaćim setom možete upotpuniti poslovni poklon! Kemijske olovke neizostavan su dio uredske opreme kojih, kako bi se reklo, “nikada dosta”. Poklonite praktičan poklon dok u isto vrijeme gradite svijest o vlastitom brendu!

Torba za laptop

Znak pažnje može biti vođen i društveno odgovornim poslovanjem. Poklonite torbu za laptop od 40% recikliranog poliestera i 60% recikliranog pamuka. Korisnost, briga za okoliš i povećanje svijesti o brendu u jednom poslovnom poklonu! Najtraženiji Back to Office poslovni pokloni trebaju potaknuti na razmišljanje o okolišu.

Šalica s poklopcem

Još jedan sasvim praktičan, a učinkovit poslovni poklon je šalica. Uz personalizaciju vašim logotipom imate sve što je potrebno za učinkovitu promociju! Pogledajte mogućnosti personalizacije niže.

Kutija za ručak

Odličan poklon za back-to-office prigodu je kutija za ručak. Personalizirajte je svojim logotipom ili kratkom porukom i poklonite zaposlenicima koji biti oduševljeni ovim znakom pažnje.

Poklonite kreativne promotivne proizvode po kojima će vas pamtiti!