BLOG

Kreativni poslovni pokloni za partnere i suradnike

Kreativni poslovni pokloni

Kreativni poslovni pokloni odličan su izbor za povećanje vidljivosti vašeg brenda. Iskoristite zadnju šansu za kupnju božićnih poslovnih poklona i razveselite vaše partnere, klijente ili zaposlenike.

Eko multifunkcionalna termosica

Želite li ostvariti 365 pozitivnih impresija jednim poklonom? Poklonite termosicu koja se može  koristiti tijekom cijele godine. Izrađena je od recikliranih materijala i održava napitke hladnima ili toplima! Savršen eko poslovni poklon koji će potaknuti na razmišljanje o zaštiti okoliša.

Kreativni poslovni pokloni za opuštanje

Ukiyo znači živjeti u trenutku, uživati i cijeniti svaki dragocjeni trenutak. Poklonite onima kojima je potreban odmor i bivanje „u trenutku“ ove relaksirajuće mirisne štapiće. Bit će vam zahvalni do neba! Kreativni poslovni pokloni poput ovoga još dugo ostaju u sjećanju.

Vrhunski set za vino

Iznenadite poslovne partnere ili klijente kvalitetnim setom za vino. Druga strana će biti oduševljena. Ovo je poklon koji se doživotno pamti i koji bi svatko poželio! Dodajte svoj logotip ili posebnu poruku i kreirali ste predivnu uspomenu na poslovnu suradnju.

Dječja deka s medom

Najslađi poklon za najmlađe! Iznenadite zaposlenike, partnere ili klijente koji imaju djecu s ovom toplom dekicom i preslatkim plišanim medvjedićom! Razveselite djecu i njihove roditelje lijepom gestom.

Imate li klijente koji obožavaju fina jela i pića? Zaželite im najljepše želje uz ovaj poslovni poklon!

Povezane objave