BLOG

Tražite li najveselije poslovne poklone za kraj godine?

promopoint bozicni poklon setovi poslovni pokloni

Polako nam se približava najveselije doba godine, a mi smo izdvojili božićne poslovne poklone koji će nadolazeću sezonu učiniti još ljepšom i zabavnijom. Naši promotivni poklon setovi pomoći će stvoriti nezaboravnu atmosferu i uspomene kojih ćete se uvijek rado sjećati.

Ostavite neizbrisiv trag na svoje poslovne partnere i suradnike upravo ovim poslovnim poklonima!

Promotivni poklon set za novogodišnji tulum

Svaki tulum je nezamisliv bez dobre glazbe. Za nezaboravne trenutke potreban je wireless punjač i dobar zvučnik. Zahvaljujući punjaču, glazba će se puštati cijelu noć jer će napuniti i zvučnik i pametni telefon. Zvučnik će pomoći da glazba bude dovoljno glasna i bezbrižno ćete moći uživati u omiljenim ritmovima cijelu noć.

Set za opuštanje i zabavu

 

 

Uvijek je dobro pripremiti se za sezonu tuluma na vrijeme. Uz dobru glazbu i atmosferu, gosti sigurno očekuju i zanimljiv izbor pića. Uz naš set za koktele, kreativnost je zajamčena. Ovaj asistent za dobru zabavu stvorit će koktele u kojima će svatko uživati. Mojito, Cosmopolitan ili Cuba libre? Nema problema, stižu za čas!

Kliknite i potražite inspiraciju za najbolje božićne poslovne poklone!

Promotivni poklon set za oporavak

Omiljeni topli napitak pomoći će u oporavku organizama nakon burne sezone tuluma. Termo boca zadržat će toplinu kave ili čaja još dugo vremena nakon pripreme, a dvije šalice omogućit će uživanje u dvoje na bilo kojem mjestu. Piknik, planinarenje ili odlazak na posao puno su lakši kada se uživa u toplini omiljenog napitka uz termo bocu s dvije šalice!

Set za uspješnu novu godinu

Swiss Peak notes dolazi s kemijskom olovkom u elegantnoj Swiss Peak poklon kutiji. Savršeno praktičan i koristan poslovni poklon koji će sačuvati najkreativnije ideje, važne datume, pomoći organizirati misli i posao, sačuvati popis darova i tuluma koji se ne smiju propustiti. Džep na prednjoj strani omota može se koristiti kao pretinac za olovke, kartice, novac, mobitel i sve ono bez čega se ne može.

Set za stvaranje uspomena

Luzern set elegantnih kemijskih olovaka ostavit će neizbrisiv trag pisane riječi. Kvalitetnu kemijsku olovku uvijek je dobro imati pri ruci bilo da želite potpisati novi ugovor, zapisati važan događaj ili napisati poruku voljenoj osobi. Klasična plava tinta, Swiss Peak poklon kutija i tisak vašeg logotipa učinit će ovaj set uistinu posebnim poklonom.