BLOG

Izaberite kreativni poslovni poklon za ljubitelje dobrog vina!

poslovni pokloni pribor za vino

Dok je boca vina logičan izbor za vinoljupce, ove godine im poklonite nešto neočekivano i potpuno drugačije!

Izabrali smo vrlo korisne i kreativne poslovne poklone koji će izmamiti osmijeh svim vjernim ljubiteljima vina. Iznenadite ih, oduševite i ostavite bez riječi ovim priborom za vino, a mi ćemo se pobrinuti da misle na vas svaki put kada koriste ovaj kreativni poslovni poklon koji će im omogućiti još više uživanja u omiljenom napitku!

Ohlađeno je bolje!

Posuda za hlađenje Coolio omogućuje još bolje uživanje u svim aromama vina. Idealne veličine, elegantnih i čistih s linija s dvostrukom stijenkom od nehrđajućeg čelika, ohladit će svako vino do željene temperature i omogućiti potpuno novo iskustvo ispijanja najdražih kapljica.

Prva pomoć za otvaranje vina - kreativni poslovni poklon

Set za vino Sonoma pomoći će svakome da postane stručnjak za otvaranje i uživanje u vinu. Izrazito praktičan i elegantan, dolazi u kvalitetnoj kutiji od bambusa. Sastoji se od vadičepa, ovratnika za vino i čepa od izdržljivog inoksa i bambusa. Savršena prva pomoć za svakog vinoljupca.

Provjerite naše prijedloge za najveselije poslovne poklone za kraj godine!

Otvarač za vino sa stilom

Kompaktan, jednostavan za uporabu, otvarač za boce Eon otvara vino sa stilom. Potrebna su samo tri jednostavna pokreta za uživanje u najdražem vinu – dolje, gore I gore. Uz ovaj poslovni poklon možemo samo reći: živjeli!

Za prave profesionalce

Profesionalni set za vino, koji se sastoji od čak 9 dijelova, oduševit će svakog istinskog  vinskog entuzijasta. Podiže ispijanje vina na novu razinu i garantira uživanje u novootkrivenim aromama najdražih sorti. Set dolazi u elegantnoj crnoj kutiji koju je moguće brendirati po želji. Oduševite svoje partnere ovim zaista posebnim i vrijednim poslovnim poklonom.

Praktično rješenje za brzo otvaranje

Ovaj pouzdani, visokokvalitetni i izdržljivi vadičep Executive trajat će cijeli život i omogućit će uživanje u svim sortama. Može se koristiti na svim bocama koje će otvoriti u samo nekoliko sekundi. Uključuje rezač folije i plak s pregledom najboljih vinskih regija od 1990. kako biste znali u kojem ćete sljedećem vinu uživati.

Kreativni poslovni poklon - set za uživanje u okusima kuhanog vina

U hladnim zimskim večerima prepustite se čarima kuhanog vina. No, set za vino Glu ćete sigurno koristiti i tijekom ostatka godine. Posebnog dizajna i forme bit će glavna atrakcija svake večere ili tuluma. Odaberite najdraže arome i uživajte u vinu na jedinstven način.