BLOG

Inspiracija za najbolje božićne poslovne poklone

bozicni poslovni pokloni promopoint

Božić se približava, a vi još uvijek ne znate koji božićni poslovni poklon izabrati? Ne brinite, imamo rješenje! Opustite se, utoplite i istražite poslovne poklone koji vam trebaju za jedan sasvim poseban božićni ugođaj. A mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!

Božićni poslovni pokloni za sretna i topla stopala

 

 

Razmišljate li o jedinstvenom poklonu, izaberite čarape s božićnim motivom. Komplet od dva para čarapa razveselit će ljubitelje šarenih modnih dodataka. U univerzalnoj veličini odgovaraju svakom stopalu. Upakirane u kutiju s ukrasnim lukom i karticom za logotip ili čestitku, usrećit će svako stopalo.

Pročitajte Vodič za najbolje božićne poslovne poklone!

Šalica koja krije božićni duh

 

 

Umotani u toplu dekicu, a vani je hladno i mračno? Onda je vrijeme za topli napitak. Puno se lakše opustiti uz ukusnu vruću čokoladu, a za božićni ugođaj pobrinut će se keramička šalica Beda dekorirana božićnim zvjezdicama zlatne boje. Za vas ćemo ju umotati u poklon kutiju s vezicom i dodati etiketu za tisak vašeg logotipa. Savršen božićni poslovni poklon koji će se uvijek rado koristiti.

Vruća čokolada za opuštanje kao savršen božićni poslovni poklon

U hladnim večerima, toplinu će pružiti vruća belgijska čokolada na drvenoj žlici. Znate li nekoga tko voli mliječnu, tamnu ili bijelu čokoladu? Vruća čokolada Choco spoon oduševit će okusne pupoljke svakog istinskog ljubitelja čokolade u potrazi za toplinom. Personalizirajte omot svojim logotipom i poklonite jedan ukusan i nezaboravan božićni poslovni poklon.

poslovni pokloni vruća čokolada choco spoon

Toplina koju nosite sa sobom

Dekica, vruća čokolada, čarape i još uvijek je hladno? Onda je vrijeme za ovaj topli termofor Aalborg presvučen tkaninom s nordijskim uzorkom. Pružit će prekrasan osjećaj topline i opuštanja u bilo kojem trenutku. Na poslu, u krevetu ili u vožnji, uvijek ga je dobro imati uz sebe. Neka prenese vaše tople želje na najbolji mogući način.