BLOG

Savršen poslovni poklon za istinske ljubitelje toplih napitaka

savrsen poslovni poklon promopoint

Omiljeni napitak nezaboravnog okusa pripremljen u udobnosti doma najbolje je ponijeti sa sobom u termosici. Izdvojili smo termosice, savršen poslovni poklon, koje zadržavaju toplinu i svježinu u satima koji slijede. Na svaku od njih možemo otisnuti vaš logo ili personaliziranu poruku.

Savršeni poslovni pokloni koje predlažemo u ovom blogu razveselit će sve one koji uživaju u aromatičnoj kavi koja razbuđuje ili u toplom čaju koji opušta. Nije bitno koji napitak više volite, bitno je da uvijek uživate u njegovoj savršenoj temperaturi.

Cijelu ponudu termosica potražite na

Za moderne ljubitelje kave

Boca Bopp Hot je favorit svakog modernog ljubitelja kave! Zahvaljujući tome što je dvoslojna, omogućit će dugo uživanje u omiljenoj kavi i pružiti energiju za najzahtjevnije dane. Uz otisak vašeg logotipa bit će savršen poslovni poklon!

Savršena za one koji žele više!

Vrhunska termos boca koju nitko ne može ispustiti iz ruku! Termos boca s metalnom pločicom za logo omogućava isticanje vašeg branda na vrlo upečatljivom mjestu s prednje strane. Čuva napitke toplima do 5 sati i nezamjenjiv je dodatak svima koji žele da ih omiljeni napitak grije što duže.

Provjerite koji poslovni pokloni olakšavaju svakodnevni život!

Elegantan dizajn koji sprječava curenje

Elegantna boca s vakuum zaključavanjem čuva napitak toplim do 6 sati. Curenje ili prolijevanje nije moguće zahvaljujući sigurnosnom čepu, a boca se  može postaviti na gotovo svaki držač za piće u automobilu. Dodavanjem logotipa dobit ćete savršen poslovni poklon koji će povećati vidljivost vašeg brend.

Uživajte u prirodi uz omiljeni napitak i savršen poslovni poklon

Za hladne dane idealna je Swiss Peak Elite termo boca jer čuva toplinu napitka do čak 8 sati. Omogućuje neometano uživanje u omiljenom napitku dugo vremena nakon pripreme. Savršen poslovni poklon koji ćete uvijek imati uz sebe!

Tražite li inspiraciju za nezaboravne poslovne poklone o kojima će se još dugo pričati i koji će najbolje predstaviti vaše poslovanje, posjetite www.promopoint.hr i izaberite između 10.000 poslovnih poklona.