BLOG

Halloween poslovni pokloni za najstrašniju noć u godini!

promopoint-halloween-poslovni-pokloni

Halloween poslovni pokloni su samo za one najhrabrije koji znaju što žele! Odlučili smo vas prepasti jako dobrom ponudom poslovnih poklona.

Neka vas topli napitak zagrije i opusti!

Zbog dugog zadržavanja topline preporučujemo Urban šalicu koja će omogućiti dugo uživanje u omiljenom napitku. Na poslu, kod kuće ili u šetnji, ova šalica je prikladna za sve vrste napitaka kojima ćete se poželjeti ugrijati u najstrašnijoj noći. Toliko će vam se svidjeti da se više nećete željeti odvajati od nje.

Za najbolje Halloween fotke!

Imate odličan kostim, a nema nikoga da vas fotka i ovjekovječi vašu kreativnost? Uz naš Stick ’n’ Hold stalak snimite odličan sefie i svima se pohvalite svojim nevjerojatno kreativnim kostimom. Oduševit će vas jednostavnost korištenja i činjenica da više ne morate čekati da vas netko fotografira.

Uvijek spremni za party!

Spontani Halloween party traži i pravu glazbenu podlogu. Vodootporni wireless zvučnik Soundboom 6W omogućit će vam zabavu života i nezaboravne plesne avanture. Budite kralj ili kraljica plesnog podija i ne zaboravite ovaj zvučnik uključiti u sve planove koji zahtijevaju fantastičan provod.

Najbolje ideje za Halloween se zapisuju!

Zašto pamtiti kada je dobre ideje najbolje zapisati. Promotivna bilježnica s obojenim rubovima odlično će čuvati sve vaše strašne i opake ideje i planove. Vesele i optimistične boje, podsjetit će vas kako je važno uživati u životu. Zapišite sve ono što vam je važno jer nije potrebno uvijek sve zapamtiti. A neke ideje su jednostavno bolje kada ih vidite na papiru. Izaberite baš ovaj Halloween poslovni pokloni.

Provjerite i kako poslovne poklone učiniti nezaboravnima!

Hladna noć uz topli napitak!

Dobro je uz sebe imati topli napitak koji vas grije kako biste uživali u maskiranoj šetnji po susjedstvu. Termo boca od inoksa s poklopcem u funkciji šalice je idealan suputnik u ovoj ludoj noći. Praktična i jednostavna, sačuvat će toplinu vašeg omiljenog napitka još dugo, dugo u noć.

Topla deka za ostanak kod kuće - odličan Halloween poslovni poklon

Utoplite se i uživajte uz omiljene grickalice i najstrašniji hororac. Ako neke scene budu prestrašne, ne brinite. Stavenger deka od flisa štiti od svih čudovišta i nevjerojatno je ugodna na dodir. Savršen Halloween poslovni pokloni!

Spremni za avanturu?

Priprema, pozor, avantura. Halloween noć uvijek je zabavna, a Monte lema ruksak za avanturu bit će savršen pratilac. Spakirajte sve što vam treba, izaberite svoju masku i otisnite se u nepoznato.

Ako želite poslovne poklone za sve prigode, koji ostavljaju dojam i drugačiji su od drugih, provjerite našu ponudu od preko 10.000 poslovnih poklona na www.promopoint.hr!