BLOG

Izaberite najbolji božićni poslovni poklon!

Promopoint bozicni poslovni pokloni

Božić je najljepše i najčarobnije doba godine. Zato smo vam pripremili popis posebnih božićnih poslovnih poklona koji će svakome zagrijati srce i razvući osmijeh na lice. Svatko zaslužuje da ga dodirne čarobni duh božićnog darivanja, čak i oni koji se tome toliko opiru. Ostavite neizbrisiv trag na svoje poslovne partnere i poklonite im božićni poslovni poklon koji će ih zauvijek podsjećati na vas!

Neka se čuju božićne pjesme

Zvučnik Jingle ball u obliku božićne kuglice raspjevat će svako božićno drvce i dodatno uljepšati svaki Božić. Jedan od najtraženijih i najkreativnijih božićnih poslovnih poklona, pomoći će vam osvojiti i one koji misle kako ne vole Božić. A raspjevano drvce će biti prava atrakcija.

Duh prošlih Božića

Set Helsinborg od 6 ukrasa donijet će božićni duh nekih prošlih vremena. Ove prekrasne kuglice prizivaju nostalgiju Božića iz djetinjstva i bude lijepe uspomene. Svojom bezvremenskom ljepotom dat će poseban šarm svakom božićnom drvcu. Pakirane su u kartonskoj kutiji s transparentnim poklopcem. Ovo je poslovni poklon koji će donijeti veselje i dobro raspoloženje.

Svako drvce zaslužuje posebnu kuglicu

Božićna kuglica Happy ball poseban je poslovni poklon na koji možemo otisnuti vaš logotip ili personaliziranu poruku. Svako drvce koje krasi ova zanimljiva kuglica odisat će posebnim blagdanskim šarmom. Dostupna je u dvije boje koje će odgovarati svakom domu i pravi je izbor ako tražite božićni poslovni poklon.

Zanima vas kako poslovne poklone učiniti nezaboravnima?

Božićni ugođaj uz lampice i svijeće

Svijećnjak Glitterie savršeno će se uklopiti u atmosferu koju stvaraju božićno drvce i sjaj božićnih lampica. Svakom stolu dodat će elegantan blagdanski šarm. Zapakiran je u predivnu poklon kutiju s vezicom u odgovarajućoj boji. Šarmantan i koristan božićni poslovni poklon koji čuva duh Božića cijele godine.

Božićna elegancija i jednostavnost

Božićna kugla Flakies predivnog bisernog sjaja, dolazi u srebrnoj i zlatnoj boji. Klasičan i elegantan, ovaj tradicionalni ukras dio je svakog Božića. Uljepšat će svako božićno drvce i pomoći stvoriti još predivnih spomena. Može biti savršeni poslovni poklon jer je individualno pakirana u poklon kutiju s prostorom za tisak vašeg logotipa.