BLOG

Promotivni proizvodi koji se koriste cijele godine

Promotivni proizvodi promopoint

Promotivni proizvodi postaju odlično ulaganje kada izaberete one koji se koriste cijele godine. Iskoristite posljednje dane akcija i nabavite promotivne artikle po super cijenama! Na sve proizvode možemo otisnuti vaš logotip ili poruku i tako vam osigurati uspješnu promociju i prepoznatljivost vašeg brenda!

 

Eko boca za svaki dan

Osim što će se pobrinuti za hidraciju organizma na velikim temperaturama, ova boca osigurat će i veliku vidljivost vašeg logotipa. Ekološki, koristan i praktičan promo poklon koji će se koristiti cijele godine!

Promotivni proizvodi za aktivnosti na otvorenom

Boca za vodu s karabinerom odličan je izbor sa sve avanturiste koji ne mogu dugo biti na jednom mjestu. Lako će se staviti na remen ili ruksak i omogućiti neometano kretanje i uživanje na svježem zraku, a pritom će podsjetiti na važnost unosa vode.

Izaberite poslovne poklone savršenu ljetnu promociju!

Promotivni eko ruksak

Izaberite ovaj praktičan ruksak za učinkovitu i uspješnu promociju. Zahvaljujući velikoj površini na koju je moguće otisnuti logotip ili promotivnu poruku osigurat će vam veliku vidljivost i uočljivost vašeg brenda.

Promjena koja čini razliku

Želite li potaknuti svoje klijente i suradnike na očuvanje okoliša, a ujedno si osigurati veliku vidljivost logotipa i promociju cijele godine, izaberite pamučnu torbu za kupovinu s ručkama. Istaknite svoje vrijednosti i potaknite i druge da razmišljaju o očuvanju okoliša!

Povezane objave