BLOG

Poklon za poslovne partnere za savršenu ljetnu promociju!

Poklon za poslovne partnere promopoint

Poklon za poslovne partnere odličan je način za promociju vašeg brenda i poslovanja. Poklonite brendirani ljetni paket i osigurajte svojim klijentima, poslovnim partnerima ili zaposlenicima uživanje u godišnjem odmoru!

 

Poklon za poslovne partnere - rashladna torba

Neka hrana i piće budu rashlađeni u ovoj prekrasnoj dvobojnoj rashladnoj torbi s detaljima od pluta i vašim logotipom. U torbu stane do 6 limenki napitka, a podesiva naramenica osigurat će lakše nošenje. Poslovni poklon koji će se često koristiti za odlazak u prirodu i uživanje na otvorenom!

Sklopiva boca s vašim logotipom

Uštedite 50% prostora zahvaljujući ovoj pametno dizajniranoj boci. Ljeti je hidracija važna, posebno za vrijeme fizičke aktivnosti. Praktični karabin omogućava da se boca zakači na torbu radi lakšeg nošenja. Ekološka, BPA free i napravljen od 100% silikonskog materijala!

Odaberite promotivne proizvode za ljeto s tiskom vašeg logotipa

Za veliku vidljivost logotipa

Eko sunčane naočale od bambusa i pšenične slame praktičan su i koristan poslovni poklon koji će se nositi cijele godine. Pakirane su u kutiju i na njih možemo otisnuti vaš logotip. Zbog svoje praktičnosti i povoljne cijene bit će savršene za vašu ljetnu promociju.

Učinkovita promocija u svakoj prilici

Idealan za druženja uz roštilj, izlete, tulume ili plažu ovaj bluetooth zvučnik može puštati glazbu do 4 sata u jednome punjenju. Za bolju atmosferu svijetli u raznim bojama i otporan je na kapljice vode. Silikonska vezica omogućuje da se objesi na željeno mjesto i koristi u svakoj prilici. Savršen poslovni poklon za ljetnu promociju!

Povezane objave