BLOG

Eko božićni poslovni pokloni za klijente i zaposlenike

Eko poslovni pokloni promopoint

Eko božićni poslovni pokloni savršen su način da zahvalite na uspješnoj suradnji svojim zaposlenicima, klijentima i poslovnim partnerima. Poklonite im nešto korisno i praktično što potiče na razmišljanje o zaštiti okoliša!

Koristan set za sir

Poklonite ono što biste i vi voljeli dobiti! Set za sir je odličan poklon koji se može koristiti gotovo svakodnevno – ovisno o tome koliko volite sir. Koristan je za druženja i degustaciju omiljenih sireva i uživanje!

Eko božićni poslovni pokloni za svaki dan

Oduševite poslovne partnere ili klijente zvučnikom koji će koristiti svaki dan. Neka se bude uz omiljenu glazbu i uživaju u ritmu! Ovaj praktični bežični zvučnik moći će koristiti tijekom cijele godine!

Za ljubitelje dobrog viskija

Razveselite poslovne kontakte koji obožavaju viski ovim luksuznim setom čaša za viski. Poklon kutija je napravljena od prirodnog materijala bambusa i dolazi s kockicama za led za višekratnu upotrebu!. Savršeni eko božićni poslovni pokloni s vašim logotipom odlična su reklama za vaš brend!

Set za vino

Uljepšajte blagdane poslovnim partnerima ili klijentima ovim korisnim setom za vino. Personalizirajte ga, dodajte neku lijepu poruku i svoj logotip. Svaki put kada budu otvarali bocu, bit će vam zahvalni na ovom daru.

Želite li impresionirati klijente i predstaviti svoj brend na luksuzan način? Poklonite poklon koji se pamti.