BLOG

Prigodni poslovni pokloni s vašim logotipom

Prigodni poslovni pokloni promopoint

Prigodni poslovni pokloni pomoći će da svojim klijentima, zaposlenicima i suradnicima uvijek budete na vidljivom mjestu. Poklonite im posude za hranu s vašim logotipom i potaknite ih na manju kupnju nezdravih gotovih jela u plastičnoj ambalaži.

Čuvajte toplinu do 5 sati

Srećom, sve više ljudi pazi na prehranu i žele sa sobom nositi hranu na posao. Kako bi vaši klijenti i zaposlenici izbjegli podgrijavanje hrane, poklonite im termo posudu s hranom. Na posudu možemo otisnuti ili ugravirati vaš logotip za bolju promociju i vidljivost vaše tvrtke ili branda.

Prigodni poslovni pokloni za bolji okus hrane

Veliki dio dana provodimo u uredu koji je na neki način naš drugi dom. I zato je najbolje obrok donijeti sa sobom od kuće. Ova termo posuda obložena je keramičkim premazom kako hrana ili tekućina ne bi poprimila metalni okus. Uz nju dolazi i pribor za jelo. Poklonite ovaj praktičan poklon, brendiran svojim logotipom, koji će se koristiti dugo i često.

Izaberite poslovne poklone za uživanje na otvorenom!

Posuda, šalica i žlica za topli obrok

Budite uz svoje klijente i zaposlenike sa svakim obrokom. Darujte im posudu s vakuumskim čepom koja čuva toplinu do 8 sati. Vežite svoj brend i poslovanje uz zdraviji život i zdrave obroke s ovom posudom na koju ćemo dodati vaš logotip!

Sačuvajte svježinu namirnica

Ponekad ne stignemo jesti na vrijeme i zato hrana više nema isti okus. Srećom, rješenje je jednostavno i praktično! Izaberite posudu od nehrđajućeg čelika s vakuumskim poklopcem uz koju će pripremljena hana zadržati svježinu i okus. Vaš logotip će naglasiti vašu brigu o vašim klijentima i osigurati vam promociju sa svakim obrokom!