BLOG

Pokloni za poslovne partnere za uživanje na otvorenom

Pokloni za poslovne partnere promopoint

Kvalitetni i dugotrajni pokloni za poslovne partnere učinkovit su i pristupačan način promocije koji će se svidjeti vašim zaposlenicima i klijentima. Želite li se istaknuti od konkurencije, birajte poslovne poklone koji će se često koristiti i tako vam osigurati promociju na svakom koraku! 

2u1 za dobru zabavu

Uljepšajte uživanje na otvorenom uz ovo praktično i korisno rješenje: rashladnu torbu s bežičnim zvučnikom! Svidjet će se vašim zaposlenicima, a vaši klijenti će ju uvijek željeti imati sa sobom. Zbog velike površine za tisak i glazbene podloge, vaš logotip će privlačiti svačiju pažnju!

Pokloni za poslovne partnere koji razmišljaju ekološki

Prepoznavanje vašeg brenda je presudno kada želite poboljšati svoje poslovanje. Personalizirane eco sunčane naočale s lakoćom će učiniti vaš brend uočljivim i primijećenim. Lagane, ekološke i praktične, mogu se koristiti gotovo cijele godine i u svakoj prilici.

Provjerite koji su poslovni pokloni za muškarce i žene bolji od posjetnice!

Opuštanje s vašim potpisom

Budite ponosni sponzor uživanja na otvorenom! Svojim zaposlenicima ili klijentima poklonite brendiranu deku za piknik i podsjetite ih koliko je lijepo u prirodi. Uživanje na pikniku ili u kinu na otvorenom neka bude popraćeno vašim logotipom i brigom za klijente i zaposlenike.

Osigurajte dugo uživanje u toplim napitcima

Korisna i ekološki prihvatljiva, ova termosica s logotipom vaše tvrtke poklon je na kojem će vam biti zahvalni klijenti, zaposlenici i suradnici. Potaknut ćete ih na bolju brigu o okolišu i omogućit ćete im uživanje u omiljenim toplim napitcima.