BLOG

Božićni poslovni pokloni – veseli ukrasi

Božićni poslovni pokloni Promopoint

Božićni poslovni pokloni pravi su način da proslavite nadolazeće dane. Uljepšajte blagdane svojim zaposlenicima i klijentima dok u isto vrijeme promovirate svoj brend!

Drvena svjetleća zvijezda

Božićna zvijezda s blagdanskim motivima bit će idealna dekoracija za bor ili stol vaših zaposlenika i partnera. Proširite blagdanski duh proizvodom sa svojim logom i pokažite drugima da ih cijenite!

Božićni poslovni pokloni s LED lampicama

Božićna drvena zvijezda izrađena je od drva, a ono što je čini jedinstvenom su 5 LED lampica u toploj boji, Može krasiti stol kao mini lampa ili je možete objesiti na bor kao ukras, a na nju još samo trebate staviti svoj logo!

Set za adventski kalendar

Ako želite pokloniti praktičan poklon koji će širiti svijest o vašem brendu ovih blagdana, odaberite set za adventski kalendar. Dolazi u kraft kutiji s prozorčićem s prednje strane i sadrži 24 kvačice s brojevima u blagdanskim bojama. Simpatičan poklon savršen za promociju vašeg brenda!

Božićne lampice

Kreativne lampice izrađene od drva izazvat će oduševljenje svakog primatelja poklona. 20 drvenih zvijezda krasit će dom ili ured vaših zaposlenika ovih blagdana, a promo poklon dolazi u kartonskoj kutiji koja sadrži upravo vaš logo!

Izaberite najbolje poklone za poslovne partnere