BLOG

Personalizirane tenisice za promociju sa svakim korakom!

prsonalizirane tenisice promopoint poslovni pokloni

Personalizirane tenisice jedan su od načina na koji ćete svoj brend i poslovanje učiniti nezaboravnim. Dobro osmišljen dizajn tenisica s vašim logotipom i imenom može vas staviti u prvi plan i pružiti vam odličnu promociju.

Iako su proizvodi poput olovaka uvijek dobro prihvaćeni, ako se doista želite izdvojiti od konkurencije, razmišljajte izvan okvira. Promotivne tenisice su marketinški alat koji vašoj konkurenciji vjerojatno neće pasti na pamet i tu ste u ogromnoj prednosti.

Promotivni proizvodi mogu biti nevjerojatno vrijedan marketinški alat jer nude mnogo veći povrat ulaganja (ROI) od ostalih oblika promocije. Ako je vaš dar jedinstven, veća je šansa da će se koristiti i osigurati vam dugoročnu promociju.

Ako potencijalnom klijentu i partneru želite pokloniti nešto inovativno, što će moći svakodnevno koristiti, to ima mnogo veću vrijednost od prolazne TV ili radijske reklamne kampanje. Za vas to znači da ćete se doslovno promovirati na svakom koraku i tijekom cijele godine! Ovo su tenisice koje ćete sami dizajnirati i kreirati. To vašim klijentima i partnerima govori koliko vam je stalo i koliki ste trud spremni uložiti kako bi im poklonili nešto uistinu jedinstveno.

Zašto su personalizirane tenisice savršen poslovni poklon?

  • Svaka od ovih tenisica je pažljivo i ručno izrađena.
  • Personalizirane tenisice odlikuje vrhunska izrada i kvalitetan materijal.
  • Sami ćete izabrati boje i materijal tenisica.
  • Na raspolaganju vam je 5 modela tenisica.
  • Posebno pakiranje je usklađeno s vašim dizajnom i logotipom.
  • Dostupna vam je opcija personalizirane etikete na jeziku s logom ili porukom.
  • Na personalizirane vezice može aplicirati logo ili naziv vaše firme.

Saznajte kako naručiti personalizirane tenisice za promociju vašeg poslovanja!