BLOG

Proljetni poslovni pokloni za uživanje u toplim danima

custom made poslovni pokloni sport promopoint

Nadolazeći lijepi dani su idealni za aktivan i zdrav život. A u tome će pomoći naši kreativni proljetni poslovni pokloni za uživanje koji će ljubitelji boravka na otvorenom jednostavno obožavati!

Osvježenje uz ručnik za hlađenje

Topli dani su savršeni za boravak u prirodi. Kako bi boravak na svježem zraku bio što ugodniji, pomoći će ručnik za hlađenje od mikro vlakana s funkcijom zaštite od sunca. Lako se koristi dodavanjem malo hladne vode u bočicu. Jednostavan i praktičan poslovni poklon za uživanje u toplim danima pred nama.

Poslovni poklon za uživanje u aktivnostima!

Kako znati koliko aktivnosti je dovoljno? Povežite ovaj activity tracker s mobitelom preko besplatne aplikacije i pratite broj koraka, kalorija, prijeđenu udaljenost i spavanje. Koristan poslovni poklon za sve ljubitelje aktivnog načina života koji žele živjeti zdravije i sretnije, i pratiti kako dolaze u formu.

Tražite nešto posebno? Onda su custom made poslovni pokloni pravi izbor!

Stvari su na sigurnom

Često je za vrijeme trčanja problem kuda staviti ključeve, mobitel, novac i još poneku sitnicu. Zato će uvijek dobro doći lagana sportska torba napravljena od ultra tankog lycra materijala. Prednost je što lycra ima vodootporan premaz i zatvarač kako bi sačuvala sve stvari sigurnima i suhima. Za sigurnost brine reflektirajuća traka oko zatvarača. Praktično i korisno rješenje za one koji vole boravak na otvorenom.

Hidracija je bitna

Kod fizičke aktivnosti, važno je pratiti dnevni unos tekućine. U tome će pomoći pametno dizajnirana nepropusna boca za vodu od tritana s poklopcem koji prikazuje unos tekućine tijekom dana. Ovaj proljetni poslovni pokloni  pomoći će da u svakom trenutku znate pijete li dovoljno vode.

Izaberite poslovni poklon koji jamči sigurnost i štiti od krađe!

Za bolju vidljivost po mraku

Aktivnosti navečer, kada padne mrak, su često i najugodnije jer nije prevruće. Zato je dobro koristiti sigurnosni remen s ugrađenim LED svjetlom koji povećava vidljivost tijekom aktivnosti na otvorenom kada nema dovoljno svjetla. Sigurno uživanje u sportskim aktivnostima je imperativ!

Povezane objave