BLOG

Zašto odabrati eko boce za vodu od stakla ili BPA free plastike kao poslovni poklon?

poslovni pokloni promopoint eko boce za vodu

S obzirom na to da je voda toliko važna za naš organizam, još je važnije iz čega ju pijemo. Kako bismo učinili nešto dobro za zdravlje i prirodu, predlažemo vam eko boce za vodu kao poslovni poklon koji pokazuje vašu brigu za okoliš i zdravlje vaših partnera i suradnika!

Plastične boce mogu biti prava opasnost, a posljedice po zdravlje i okoliš mogu biti vrlo ozbiljne. Razni spojevi koje pronalazimo u plastici mogu iz plastičnih boca dospjeti u hranu ili piće. Tako izravno štete našem zdravlju, a utjecaj plastike na okoliš je porazan jer se teško ili gotovo nikako ne može razgraditi.

Eko boce za vodu su in!

Staklena bočica s teksturiranom PU navlakom savršena je za sve one koji vole prirodne materijale. Ova boca za vodu je napravljena od stakla i ima nepropustan poklopac od bambusa. Dizajn sa širokim otvorom omogućava lak unos tekućine, a nepropusna PU navlaka štiti ovu staklenu bocu koja ima kapacitet od 550ml.

Izaberite poslovne poklone za uživanje u toplim proljetnim danima!

Boca za vodu ili čaj s infuzorom

Za one koji u svakom trenutku žele uživati u čaju ili aromatiziranoj vodi, savršen je izbor predivna Batumi boca. Ova staklena boca ima dvostruku stijenku i poklopac od bambusa. U njoj se nalazi infuzer za čaj u koji možete staviti nasjeckano voće i uživati u aromatiziranoj vodi. Bez obzira na to gdje se nalazili, uvijek je dobro uz sebe imati bocu s omiljenim napitkom za osvježenje.

Zdravlje je bitno

Uz zdravstvene koristi, staklene boce se čiste puno lakše nego plastične boce. Trajat će puno duže od plastičnih boca i zato je dobro uložiti u staklenu bocu za vodu Aspen glass. Ova boca ima čep od nehrđajućeg čelika i kapacitet od 650 ml. Uvijek ju je dobro imati uz sebe za dozu osvježenja i hidracije. Eko boce za vodu savršen su izbor za one koji brinu o svom zdravlju i našem okolišu.