BLOG

Savršeni poslovni poklon koji jamči sigurnost i štiti od krađe!

bobby ruksak protiv kradje promopoint poslovni pokloni

Svakodnevno se širom svijeta dogodi 400.000 slučajeva krađa. Turisti, putnici i ljubitelji boravka na otvorenome često slušaju priče o vještim džeparima koji ih u trenu ostavljaju bez vrijednih dokumenata i tehnologije. Uz novu Bobby HERO liniju ruksaka protiv krađe, o tome ne treba brinuti jer je ona savršeni poslovni poklon!

Ključne karakteristike ovog fantastičnog poslovnog poklona su:

  • zaštita otporna na rezanje
  • skriveni zatvarači i džepovi
  • integrirani USB priključak za punjenje
  • vodonepropusna tkanina
  • reflektirajuće svjetlosne trake
  • remen za prtljagu
  • napravljen od rPET materijala

Bobby Hero ruksaci protiv krađe su savršeni poslovni poklon!

Posebnost ovog poslovnog poklona krije se u skrivenim zatvaraču koji se nalazi sa stražnje strane ruksaka. Kradljivac neće moći pronaći skriveni zatvarač i otići će praznih ruku. A vaše stvari će ostati na sigurnom.

Na naramenicama se nalazi skriveni džep koji je savršen za kartice ili manje dokumente koje ćete često morati pokazati na putovanju. Samim time, nećete stalno otvarati ruksak i riskirati gubljenje važnih predmeta.

Pogledajte poslovne poklone koji potiču bolje zdravlje i aktivan život!

Sa strane i na stražnjoj strani Bobby ruksaka protiv krađe, nalaze se skriveni pretinci u koje možete staviti novčanik, putovnicu, telefon ili važne dokumente. Lako i jednostavno ćete doći do tih stvari i bez skidanja ruksaka s leđa.

Bobby ruksak savršeno raspoređuje težinu i smanjuje pritisak na ramena. Ruksak prianja na leđa i tako osjećate do 25% manje opterećenje, a time čuvate zdravlje kralježnice i smanjujete mogućnost pojave bolova u ramenima.

Unutar ruksaka nalaze se podstavljeni odjeljci za prijenosno računalo, tablet i sve ostalo što bi vam moglo zatrebati. Dolazi u raznim bojama i veličinama. Zato je idealan poslovni poklon za svakoga.

Bobby Hero ruksak dolazi u 3 veličine: small, regular i XL. Small i regular ruksaci protiv krađe dolaze u 6 boja, a XL ruksak dolazi u 3 boje i dovoljno je velik za 17” laptop.

Ruksak je izrađen od rPET, recikliranih PET boca, što ga čini prijateljem našeg okoliša!

Povezane objave