BLOG

Poslovni pokloni za Božić – nikada nije prerano za razmišljanje!

poslovni pokloni bozic promopoint promo pokloni

Možda vam se čini predalekim, ali Božić nam je zapravo jako, jako blizu. Zato je pravo vrijeme da, opušteno i bez stresa razmislite o omiljenoj temi: poslovni pokloni za Božić.

Za vas smo izabrali poslovne poklone koje ćete moći iskoristiti za prepoznatljivost svog branda, a idealan su božićni poklon za vaše partnere i suradnike.

Označivač stranica Estel

Znate li nekoga tko uživa u knjigama? Uz Estel označivač stranica u obliku zvijezde olakšajte mu čitanje i omogućite mu da bez straha odloži knjigu. Ovo je poslovni poklon za svakog istinskog obožavatelja dobre knjige!

LED svjetiljka Lumistar

Lijepi božićni ugođaj u domu i na radnom stolu, stvorit će prekrasna svjetiljka Lumistar u obliku zvijezde s izmjenjivim svjetlom u bijeloj, crvenoj, plavoj i ljubičastoj boji. Uklapa se u svaki ambijent, pruža nježno osvjetljenje i idealan je poslovni poklon za Božić za sve one koji ne mogu odoljeti diskretnom osvjetljenju.

Set za čaj Minna

Svatko tko obožava topli čaj u hladne dane obožavat će i ovaj set za čaj Minna koji se sastoji od promotivne šalice s božićnim motivom, žlice i cjedila za čaj. Promotivni poklon koji će svakom ljubitelju čaja uljepšati ispijanje njegovog omiljenog napitka. I bit će predivan podsjetnik na vaš brand!

Božićna kućica Ponia

Poslovni pokloni za Božić mogu biti uistinu čarobni! Neka božićna čarolija bude prisutna cijele godine uz ovu drvenu kućicu Ponia čije osvjetljenje stvara romantičan ugođaj kojemu nitko neće moći odoljeti. Kada razmišljate o poslovnim poklonima, uvijek izaberite one koji izazivaju ovako lijepe emocije.

Božićni kalendar Aveto

Dosadilo vam je svake godine mijenjati kalendar? Uz drveni stolni kalendar Aveto u obliku božićnog drvca to više nećete morati jer dolazi s kockicama za mijenjanje datuma. Neka duh Božića uz ovaj poslovni poklon bude prisutan cijele godine.

Izaberite poslovne poklone koji će kod primatelja izazvati emociju i biti lijep podsjetnik na vašu poslovnu suradnju. Na www.promopoint.hr pripremili smo preko 10.000 promotivnih poklona za svaku prigodu!