BLOG

Najbolji poslovni pokloni za vlasnike mobitela!

poslovni pokloni za mobitele promopoint

Danas su pametni telefoni naši pratitelji u svakoj životnoj situaciji. Ovo su najbolji poslovni pokloni za mobitele koji će njihovim vlasnicima olakšati svakodnevicu i pružiti priliku da isprobaju najnovije tehnološke igračke.

S obzirom na to da su pametni telefoni zamijenili fotoaparate, svakome će dobro doći 3-dijelni set objektiva za mobilne telefone. Jednostavni su za korištenje i omogućit će snimanje nevjerojatnih fotografija i uspomena.

Kod putovanja i snalaženja u gradu, vozačima će dobro doći držač telefona koji može poslužiti kao stalak za telefon. Na njemu možete otisnuti svoj logotip i tako darovati koristan i praktičan poslovni poklon.

Pametni telefoni su danas neizbježan medij za slušanje glazbe, a bežične slušalice od bambusa omogućit će do 3 sata neometane reprodukcije i ponovno punjenje u samo 1 sat. Ovaj poklon cijenit će svaki obožavatelj glazbe jer je uživanje u omiljenoj glazbi još bolje ako je na ekološki prihvatljiv način.

poslovni_poklon_bezicne_slusalice_od_bambusa

Ima li baterije u telefonu – najbolji poslovni pokloni za mobitele

Svima nam se dogodilo da nam se baterija na mobitelu isprazni u najgorem mogućem trenutku. U vožnji je možda najlakše staviti mobitel na promotivni punjač s duplim USB otvorom i ugrađenom LED svjetiljkom na vrhu koja izgleda jako zanimljivo u mraku. Ovaj poslovni poklon cijenit će svaki vlasnik mobitela.

Koristan i praktičan dodatak ovom punjaču je 3-u-1 kabel s tipom C, mikro USB-om i dvostranim priključkom za iOS koji će dobro doći u svakoj prilici. Istaknite svoj logotip koji će zasvijetliti kod svakog korištenja kabla. Odličan način da svojim partnerima uvijek budete na vidljivom mjestu.

Snažan, malen i elegantan. Ove tri riječi opisuju upravo džepni punjač od 10.000 mAh. Kada je potpuno pun, pružit će dovoljno energije za čak 5 ponovnih punjenja telefona. Zato je ovaj džepni punjač jedan od najboljih poslovnih poklolna za vlasnike mobitela.

Otkrijte koje promotivne poklone priželjkuje svaki vlasnik mobitela!

Ako želite darovati poslovni poklon koji izgleda kao da je stigao iz budućnosti, odaberite bežični punjač mobitela. Osigurat će dvaput brže punjenje od većine drugih bežičnih punjača na tržištu i brzo ponovno korištenje pametnog telefona. Jedan od poslovnih poklona za vlasnike mobitela koji se najčešće izabire!

Odaberite poslovne poklone koji se često koriste i primatelju olakšavaju život. Izbor promotivnih poklona na www.promopoint.hr zadovoljit će i one najzahtjevnije!