BLOG

Kako poslovne poklone učiniti nezaboravnima?

poslovni popkloni za bozic promopoint

Ako želite pokloniti nešto potpuno drugačije, odlučite se za custom made poslovni poklon koji je kreirani upravo prema vašim željama.

Nudimo vam priliku da sami kreirate poslovne poklone! Osobni dodir učinit će ih drugačijim i prepoznatljivim, zato budite budite što kreativniji. Custom made pokloni su savršeni ambasadori vaše želje da se osoba koja ih dobije osjeća posebno.

Pogledajte naše prijedloge za nezaboravne poslovne poklone s kojima ćete svojim klijentima pokazati koliko su jedinstveni!

Stolni kalendar po mjeri

Savršen poklon za one koji vole biti organizirani i često zaborave važne datume. Stolni kalendar će uljepšati svaki stol, ured i kreativni kutak. Uz njega dolazi i blok samoljepivih listića i 5 boja markera po 20 listića. Organizacija nikada nije bila jednostavnija i lakša.

Notes po mjeri

Velika površina za tisak daje vam slobodu da na ovom notesu po mjeri otisnete osobnu poruku koja će biti jedinstvena za onoga tko primi ovaj dar. Bilo da se radi o motivacijskom citatu, imenu primatelja ili vašem logotipu, notes je savršen custom made poslovni poklon zbog svoje praktičnosti i korisnosti.

Sklopiva torba za kupovinu po mjeri

Poklonite nešto što je korisno, dobro će istaknuti vaš logo i potaknut će na ekološku osviještenost. Sklopiva torba za kupovinu je praktična jer gotovo da i ne zauzima mjesta. Slobodno u nju stavite još poslovnih poklona i dodatno iznenadite osobu kojoj se poklanja.

Custom made držač za mobitel

Personalizirani držač će ujedno biti i postolje za mobitel koji će olakšati gledanje omiljenih video sadržaja dok radite nešto drugo. Custom made držač za mobitel ima zanimljiv dizajn, a mogućnost tiska učinit će ga vrlo poželjnim i perosnaliziranim dodatkom za svaki mobitel.

Sportska ili putna torba

Torba koja je idealna za sport ili kratki bijeg u nepoznato je odličan podsjetnik da uvijek možemo nekuda otići. Sportska ili putna torba ima prednji džep i prilagodljivi remen za nošenje kako bi se u potpunosti prilagodila svom vlasniku. A velika površina za otisak bit će odlična za vidljivost vašeg logotipa.

Custom made deka

Hladni dani i noći su idealni za čaj i omiljenu knjigu. Topla custom made deka samo će upotpuniti ovaj ugodan osjećaj i naglasiti koliko je važno uzeti pauzu i jednostavno uživati. Neka asocijacija na vaš brand bude prožeta toplinom i osjećajem ugode uz ovaj custom made poslovni poklon.

Rukavice za smartphone

Zima, rukavice i mobitel? Uz rukavice za smartphone prsti ostaju na toplom, a odgovaranje na poruke je brzo i jednostavno. Ako želite poslovni poklon koji će se koristiti često i dugo, izaberite upravo ove praktične rukavice.

Digi custom made čarape

Svatko, ali baš svatko treba čarape. Srećom, one mogu biti vrlo kreativne i zabavne, nimalo obične i dosadne. I zato su ove pamučne, tople i mekane custom made čarape savršen dar koji se može nositi cijele godine.

Posjetite www.promopoint.hr i pomoći ćemo vam izabrati poslovne poklone koji pričaju jednu posebnu i osobnu priču!