BLOG

Poslovni pokloni za Božić

Poslovni pokloni za Božić

Poslovni pokloni za Božić idealna su prilika da privučete pažnju na svoj brend i poslovanje! Birajte odlične i korisne poslovne poklone koji će za Božić biti prikladni, a ostatak godine promovirati vaš brend!

Za tople i hladne napitke

Ova reklamna boca izrađena od nehrđajućeg čelika držat će napitke hladnima do 15 sati, a toplima do 5 sati. To je čini idealnim poslovnim poklonom jer se ova boca može koristiti cijele godine, a samim time vaše će ulaganje u promotivne proizvode biti isplativije.

Poslovni pokloni za Božić za tople napitke

Zaustavite upotrebu jednokratnih šalica, motivirajte vaše poslovne partnere da uz vašu pomoć više paze na okoliš – poklonite im šalicu za višekratnu upotrebu koja će biti savršena za svakodnevno ispijanje kave. Ove lagane i izdržljive šalice od 100% reciklirajućeg materijala podnose do 100 stupnjeva i pogodne su za ispijanje kave u pokretu.

Za sve dobre ideje

Set koji sadrži promotivnu bilježnicu i kemijsku olovku uvijek je koristan poslovni poklon. Posebno će se isticati ako odaberete bilježnicu u crvenoj boji i na nju otisnete zanimljivu promotivnu poruku. Bilježnica ima tvrde korice i mrežasti džep s prednje strane u kojem se nalazi metalna kemijska olovka s vrhom za ekrane osjetljive na dodir.

Izaberite lijepe i praktične poslovne poklone za kraj godine