BLOG

Novi poslovni pokloni koji će oduševiti vaše poslovne partnere!

Novi poslovni pokloni Promopoint

Novi poslovni pokloni savršeni su da svojim partnerima, suradnicima i zaposlenicima pokažete koliko ih cijenite. Pogledajte najbolje proizvode u dolasku i planirajte promociju svog brenda!

VINGA termosica

Moderna, pažljivo dizajnirana termosica stožastog oblika privlačit će pažnju gdje god da se pojavite. Boca je upakirana u prigodno kraft pakiranje. Za učinkovitu promociju ove jeseni nedostaje još samo vaš logo!

Novi poslovni pokloni spremni za jesen!

Želite li pokloniti koristan i elegantan proizvod vašim zaposlenicima i poslovnim partnerima? Ne tražite dalje! Jedinstven izgled unutarnje podstave Avira kišobrana, u kombinaciji s izdržljivim i eko materijalima, čine ovaj kišobran idealnim poklonom za nadolazeće kišne dane.

VINGA Veia daska za serviranje

Daska izrađena od bagremovog drva bit će idealan dodatak za svaki restoran ili hotel. Svaka daska je jedinstvena, s prirodnim varijacijama boja. Podignite svoje poslovanje na višu razinu i čekajte Instagram vrijedne fotografije gostiju na kojima će biti vaš logo!

Dillon Aware TM sklopivi ruksak

Pametan dizajn u kombinaciji s laganim recikliranim materijalima. Poklonite svojim klijentima i zaposlenicima bezbrižno i ugodno putovanje upravo s ovim ruksakom. Pitate se kako? Ovaj ruksak možete složiti u džep s prednje strane što znači da je lako prenosiv i uvijek spreman kada trebate prenijeti više stvari.

Izaberite najbolje poslovne poklone za najuspješniju promociju!