BLOG

Poslovni pokloni za kišne dane

poslovni pokloni promo kisobrani

Razmišljate o poslovnim poklonima i nikako se ne možete odlučiti što izabrati? Mi imamo odlično rješenje – kišobran kao poslovni poklon!

Ne bilo kakav kišobran već kišobran koji je poznat pod nazivom obrnuti ili naopaki kišobran. Obrnuti kišobrani su najpraktičniji. Sklapaju se u suprotnom smjeru od običnih kišobrana i tako kapljice ne mogu iscuriti van i smočiti sve oko sebe. Na tome će vam svatko biti zahvalan, ako se odlučite za ovaj prijeko potrebni poslovni poklon koji je neizbježan u svakodnevnom životu.

Ovaj kišobran je savršeni poslovni poklon jer zbog svoje praktičnosti i neobičnosti uvijek privlači pozornost. Njegova površina je idealna za otisak vašeg logotipa, slogana ili poruke koju želite poslati. A kišobran je i savršeni promotivni materijal!

Iako vam se čini kako je kišobran jedan sasvim običan predmet, on ima vrlo zanimljivu i neobičnu povijest. Kao i mnogi drugi izumi, i kišobran je kineski izum. Kinezi su prvi napravili kupolu od tkanine, koja je bila prethodnica današnjeg kišobrana. A zahvaljujući Putu svile, kišobran je iz Kine doputovao do Koreje i Japana, a zatim i do ostalih dijelova Azije i do Europe.

Koliko god to zvučalo neobično, porijeklo naziva kišobran zapravo nema nikakve veze s kišom. Naziv kišobran (umbrella) porijeklo vuče od latinske riječi „umbra“ što znači sjenka ili sjena. Zapravo, možemo zaključiti kako kišobran zapravo štiti od sunca!

Pogledajte dio naše ponude promotivnih kišobrana u videu!

Promotivni kišobrani - praktični jesenski poslovni pokloni

Na našem web shopu možete pronaći kišobrane u različitim oblicima i bojama, od klasičnih do automatskih kišobrana. Čak i ako poželite vjetrootporan kišobran, možete ga pronaći kod nas. Ako više volite praktične kišobrane, izaberite sklopivi kišobran koji ćete uvijek moći ponijeti sa sobom.

Kako biste razveselili kišne jesenje dane svojim partnerima i klijentima, izaberite kišobran kao poslovni poklon. Kada počne kiša, svi će vam biti zahvalni, a grad će obojati kišobrani s vašim logotipom ili vašom porukom!

Povezane objave