BLOG

Personalizirani poslovni pokloni za savršenu promociju!

Promopoint Personalizirani poslovni pokloni

Personalizirani poslovni pokloni će na najbolji način predstaviti vaše poslovanje i brend. Odaberite custom made personalizirane poklone koji će pomoći da se vaši klijenti i partneri osjećaju izuzetno posebno!

Budite viđeni i zapamćeni!

Ova paleta reflektirajućih promotivnih proizvoda idealan je promotivni poklon za poboljšanje vidljivosti korisnika i vašeg logotipa! Privjesci, narukvice, naljepnice, reflektirajući ruksaci i navlake za sjedala bicikla. Na vama je da izaberete reflektirajući poklon koji će se najbolje uklopiti u vašu promociju i u vaš budžet. Ovim promotivnim poklonom osigurat ćete veliku vidljivost svog logotipa i poslovanja. Ujedno ćete brinuti o sigurnosti svojih zaposlenika i klijenata. Više saznajte ovdje.

Personalizirani poslovni pokloni koji brinu o okolišu

Pamučne vrećice spadaju u najpopularnije promotivne proizvode već dulji niz godina. Dobile su na popularnosti kako se budi osviještenost o brizi za okoliš i smanjenju uporabe plastike i plastičnih vrećica. Pamučne vrećice dijele se tijekom raznih promocija, konferencija, na sajmovima ili se prodaju u trgovinama umjesto plastičnih vrećica. Zahvaljujući velikoj površini dobit ćete veliku vidljivost svog logotipa!

Privucite pozornost brendiranim šiltericama

Svaki put kada netko prošeće s vašom brendiranom šiltericom, postaje vaša hodajuća reklama. I to bez ikakvog napora što je prilično cool i učinkovito! Poklanjanjem personalizirane šilterice s vašim logom možete biti sigurni da će ona biti trajni podsjetnik na vas i vaše poslovanje dugo vremena nakon završetka događaja ili promocije. Veliki plus je i to što je kapa sa šiltom zapravo uniseks poklon koji može nositi svatko i time postaje idealan promotivni artikl za mnoge svrhe. Personalizirani poslovni pokloni odličan su izbor ako želite biti zapaženi!

Izaberite personalizirane promotivne proizvode!