BLOG

Poslovni pokloni koji olakšavaju svakodnevni život

promopoint poslovni pokloni za mobitele

Svaki zaljubljenik u tehnologiju znat će cijeniti korisni poslovni poklon na koje možemo otisnuti vaš logotip i pomoći vam da stalno budete u fokusu svojih klijenata i partnera.

Poznajete li nekoga tko je stalno online, obožava gadgete i tehnologiju? Ako je odgovor da, donosimo vam najbolje poslovne poklone koji olakšavaju život i štede vrijeme!

Auto punjač za telefon 5W

Korisnici gadgeta će se jednostavno zaljubiti u ovaj futuristički bežični auto punjač za telefon sa senzorom koji će se automatski otvoriti ili zatvoriti za što jednostavnije postavljanje mobitela. Savršen punjač za sve one koji su stalno u žurbi.

Swiss Peak 5.000 mAh džepni powerbank

5.000 mAh snage koja stane u džep i omogućuje punjenje mobitela bilo kada i bilo gdje. Omogućuje punjenje mobitela i 2 puta za redom. Idealan poklon za sve koji vole biti u pokretu puni energije. Swiss Peak 5.000 mAh džepni powerbank je pakiran u luksuznoj poklon kutiji s mikro USB kabelom za punjenje.

Za dodatnu inspiraciju pogledajte cijelu ponudu naših gadgeta za ugodniji i zabavniji život.

Sklopive wireless slušalice Elite

Wireless slušalice omogućuju slobodu kretanja i savršen zvučni doživljaj. Pružaju čisti užitak slušanja omiljene glazbe do 5 sati sa samo jednim punjenjem. Sklopive wireless slušalice Elite udobne su i izdržljive bežične slušalice koje uključuju i mikrofon za odgovaranje na telefonske pozive.

Activity tracker Stay Fit

Praćenje spavanja, broja koraka, udaljenosti, broja kalorija, nadzor otkucaja srca, krvnog tlaka, kisika u krvi i štoperica u samo jednom elegantnom satu. Activity tracker Stay Fit je savršen pratitelj koji potiče zdraviji način života i omogućuje aktivno uživanje u životu. Jednostavan za korištenje, ovaj korisni poslovni poklon uključuje besplatnu aplikaciju za iOS i Android operativne sustave.

Swiss peak TWS slušalice

Vrhunska sloboda i slušanje omiljene glazbe savršeno se susreću u ovim bežičnim slušalicama koje su korisni poslovni poklon. Swiss peak TWS slušalice dolaze u predivnom kućištu za punjenje od 500 mAh koje omogućuje korištenje slušalica u svakom trenutku. Mogu se napuniti za 2 sata i omogućuju do 3 sata reprodukcije.

Želite li originalne poklone koji ostavljaju trajni pozitivni dojam posjetite www.promopoint.hr i izaberite između 10.000 nezaboravnih poslovnih poklona.