BLOG

Izaberite najbolji božićni poslovni poklon!

bozic poslovni pokloni promopoint

Naš tim pomagača Djeda Božićnjaka pomaže vam pronaći najbolji božićni poslovni poklon za vaše partnere i suradnike. Opustite se i prepustite nam da vam predstavimo najbolje božićne poslovne poklone s tajne liste Djedice i njegovih pomagača. Odaberite svoje favorite, a naši vilenjaci će učiniti sve ostalo!

Božićna kuglica iz prošlih vremena

Ukrašavanje božićnog drvca nezamislivo je bez kuglica za bor. Dok moderne kuglice imaju svoju svrhu, one tradicionalne pričaju priču o nekim predivnim prošlim vremenima. Neka Snowy božićna kuglica donese radost svakom drvcu na kojem se pronađe. S predivnim bisernim ukrasom i vrpcom, pakirana je u poklon kutiju odgovarajućeg dizajna. Savršen poslovni poklon koji će se jako dugo koristiti.

Posebna kuglica za posebne blagdanske želje

Ima li što ljepše od personalizirane božićne poruke koja prenosi najbolje želje na jedan osoban i topao način? Božićna kuglica Blanca dolazi u prekrasnoj božićnoj kutiji koja ima posebno mjesto za osobnu i iskrenu božićnu poruku koja će zagrijati srce primatelja. Napišite nešto lijepo, nešto što će izmamiti osmijeh i vašim poslovnim partnerima i suradnicima na najljepši mogući način zahvaliti na uspješnoj godini. Izaberite najbolji božićni poslovni poklon koji ima značenje!

Posebna blagdanska čarolija uz najbolji božićni poslovni poklon

Za pravi božićni duh pobrinut će se ukras za bor Rendy koji svakom božićnom drvcu daje posebnu blagdansku čaroliju. Čak će i na radnom mjestu prizvati radostan duh blagdana bez obzira je li stavljen na drvce ili ukrašava poseban dio radnog stola. Dolazi u individualnom pakiranju u predivnoj kutiji koja jednostavno poziva da ju otvorite.

Isplanirajte najbolju godinu do sada uz ovaj poslovni poklon!

Adventske svijeće za dobrodošlicu Božiću

Ove 4 Intuition svijeće savršeno će se uklopiti u svaki adventski vijenac. Svaka od njih simbolizira jednu nedjelju do Božića, najljepšeg dana u godini. Pakirane su u transparentnu poklon kutiju i ukrašene prekrasnom vrpcom. U svakom domu unijet će duh Adventa i uzbudljivog iščekivanja Božića. Neka odbrojavanje do Božića započne!

Svijećnjaci kao simboli Božića - najbolji božićni poslovni poklon

Set svijećnjaka Glassio sastoji se od 3 svijećnjaka, simbola Božića: zvijezde, božićnog drvca i snježne pahuljice. Pobrinut će se za svečanu atmosferu za vrijeme blagdana. S njim dolaze i lučice koje će se pobrinuti ugodnu i toplu atmosferu u nadolazećim blagdanima. Svijećnjaci su pakirani u srebrnu poklon kutiju i ukrašeni srebrnom vrpcom.